Whatsapp Mesajları İçerisinde Arama Yapabileceğinizi Biliyor Muydunuz?

Whatsapp mesajları içerisinde arama yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Haberimizi okumak için tıklayın.

Whatsapp Mesajları İçerisinde Arama Yapabileceğinizi Biliyor Muydunuz?

Whatsapp'da pek sık kullanmadığımız özellikler gün yüzüne çıkmaya başladı. Kısa süre önce yayınlanan 2.12.134 güncellemesiyle birlikte bir şeyler değişmeye başladı ve mesajlar içerisinde arama yapabilme imkanımız doğdu. Eğer daha önce mesajlarınızda hiç arama yapmadıysanız bu haberimizi okumanızda fayda var.

Whatsapp üzerinde yaptığımız sohbetlerde bazı zamanlar mesaj içeriklerine kolaylıkla ulaşmak isteriz. Eski mesajlar arasında boğulma derdinden bizi kurtaran Whatsapp, yazdığımız mesajlar arasından istediğimizi aramaya izin veriyor. Sohbetler kısmını aşağı çekerek istediğimiz bir sözcüğü ya da hatırladığınız bir cümleyi yazarak aradığınızı kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Bu kullanışlı özelliği daha önce kullanmayanlar için işte basit bir örnek:

Dünya genelinde 700 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaşan popüler ücretsiz mesajlaşma servisi WhatsApp, mobil platformun ardından internet tarayıcılarına da giriş yapmıştı. Kullanıcı hacmi giderek genişleyen uygulamanın özellikleri de her geçen gün gelişiyor ve daha iyi bir mesajlaşma deneyimine olanak tanıyor. 

Google, Gönderilen E-postayı Durdurma Özelliğini Resmileştirdi

Google Çeviri Hizmeti Günde 100 Milyar Kelimeyi Nasıl Çeviriyor?

YORUMLAR