Windows 10 Sürümünüze Yıl Dönümü Güncellemesi Çoktan Gelmiş Olabilir!

Windows 10’a birçok yenilik getirecek olan Windows 10 Yıl Dönümü güncellemesi aslında pek çok kullanıcının bilgisayarına gelmiş olabilir.

Windows 10 Sürümünüze Yıl Dönümü Güncellemesi Çoktan Gelmiş Olabilir!

Windows 10’a birçok yenilik getirecek olan Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi ve Bizi Bekleyen 10 Süper Yenilik güncellemesi aslında pek çok kullanıcının bilgisayarına gelmiş olabilir. Bunu hemen kontrol edebilirsiniz.

Windows 10 Yıl Dönümü güncellemesinin sürüm numarası 1607 (14393.5) olarak belirlenmiş. Eğer Windows Insider üyesiyseniz ve düzenli olarak bu merkezden gelen güncellemeleri yapıyorsanız aslında Windows 10 Yıl Dönümü güncellemesini bir süredir farkında olmadan kullanıyorsunuz.

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi ve Bizi Bekleyen 10 Süper Yenilik makalemizdeki yeni özelliklere kolayca ulaşabiliyorsanız, bu güncellemeyi almışsınız demektir. Ancak güncellemeyi alıp almadığınızı öğrenmenin kolay bir yolu daha var. Klavyenizde sol alt köşede duran Windows logosu + R tuşuna basarak çıkan komut kutucuğuna Winver yazıp "Tamam" derseniz Windows 10 ‘un sürüm numaralarına ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki sonucu alıyorsanız bir süredir Windows 10 Yıl Dönümügüncellemesi kullanıyorsunuz denektir. Güle güle kullanın. Bundan sonra gelecek olan güncellemeler, bu yapının üzerine çok bir şey eklemeyecek ve sadece kararlılığını artıracak. Cortana ile ilgili olan güncellemeler ise bizi çok ilgilendirmeyecek. 

29 Temmuz’a Kadar Windows 10’a Geçmezseniz Bakın Neler Olacak!

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi ve Bizi Bekleyen 10 Süper Yenilik

 

YORUMLAR