Windows 10’dan En Son Teknik Ön İzleme Geldi

Windows 10 Teknik Ön İzleme yeni sürümü yayınlandı, bilgisayarla otomatik olarak geliyor.

Windows 10’dan En Son Teknik Ön İzleme Geldi

Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümleri düzenli olarak hataları gidererek güncellenmeye devam ediyor. Son Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümü 10061 güncellemesi geldi.

Windows 10 hızlı başladı. Dedikodular, Temmuz ayında tam sürümüne kavuşacağımızı söylese de Microsoft, Teknik Ön İzleme yayınlamaya devam ediyor. Resmi olarak bir çıkış tarihi vermedi. Detayları Windows 10'un Çıkış Tarihini AMD Ağzından Kaçırdı haberimizde bulabilirsiniz.

Windows 10 Teknik Ön İzleme 10061, dün geceden itibaren Microsoft tarafında güncellemeye hazır olarak eski sürümlerde ‘Güncelleme’ kısımlarına geldi. Bu yeni güncellemeyi ISO olarak indirmenize gerek yok. Güncellemeleri Yavaş Al seçeneğini seçmiş olanların, doğrudan ‘Windows Güncellemeler’ kısmına giderek ‘Güncellemeleri Denetle’ seçeneğini seçmeleri yeterli. Böylelikle 10061 güncellemesi bulunarak bilgisayarınıza yükleniyor. Güncellemeleri Hızlı Al seçeneği kullanıcıları güncelleme ile ilgili olarak uyarıyor.

Güncellemenin ağırlığı yaklaşık 3.2 GB. Bu yüzden bağlantı hızınıza göre sabırlı olmalısınız. Yeni güncellemede birçok sorun giderilmiş. Örneğin ‘Başlat’ menüsü artık daha yumuşak çalışıyor ve boyu sağa-sola çekilerek büyütülebiliyor. Windows Mağazası daha kararlı çalışıyor. Ekranlara sığmayan bazı uygulamalarda da bu sorun giderilmiş.

Spartan artık tamamen varsayılan tarayıcı olmuş. Eski sürümlerde çalışmayan birçok özelliği ile artık kişiselleştirilebiliyor. Mail ve Calender uygulamalarında çalışmayan kısımlar ve hata uyarılarını bu sürümde görmüyoruz. Yeni sürüm bazı ikonları da yeniden tasarlayarak sunmuş.

Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü Nasıl Güncellenir?

Windows 10: Şimdiye Kadarki En İyi Windows


YORUMLAR