Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch (Yama)

Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch (Yama)

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 238,395
  • DOSYA BOYUTU 0.23 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Mess

Windows Live Messenger 8.5 için üretilmiş bu yama ile çoklu msn açma veya sınırsız titreşim özelliği gibi 76 farklı özelliği Windows Live Messenger 8.5 ile kullanabileceksiniz.

Windows Live Messenger 8.5versiyonu için üretilmiş olan bu yama sayesinde tek bilgisayarda aynı anda birden fazla MSN hesabınız ile çevrimiçi olabilirsiniz. İçerisinde barındırdığı 76 farklı işe yarayan ve WLM kullanımını kolaylaştıran yaması ile de Windows Live Messenger 8.5 kullanımınızı kolaylaştırabilir ve daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Reklam sekmesi bölümünün kaldırılması, alt bölümdeki reklamın kaldırılması, eposta butonu, msn logosu, myspace butonu, font butonu, arkaplan butonu gibi butonları da bu küçük yama ile artık kaldırabilirsiniz.

Windows Live Messenger'ın titreşim özelliğini sevmeyen kullanıcılar için de titreşim kapatma özelliği barındıran yama ile isterseniz de titreşim gönderme sınırını tamamen kaldırıp sınırsız titreşim gönderebilirsiniz.

Kullanım: Zip dosyasının içindeki yamayı çalıştırın. Patch Messenger`i seçip next tuşuna basın. İstediğiniz yamaları işaretleyin ve ilerleyerek işlemi sonlandırın.
Not: MSN programınıza zarar vermemek için mutlaka seçeneklerin en başındaki Create Backups`ı işaretleyin. (Yedek almak) Böyle bir durumda zarar geldiğinde yamayı tekrar çalıştırın ve restore ediniz.

Önemli! Bu yamanın 8.1 için olan versiyonunu Windows Live Messenger 8.1 için Mess Patch (Yama) adresinden indirebilirsiniz.