WolfTeam Ünlüler Kapışmasında Yer Alan İsimler Akıllara Durgunluk Veriyor

Yeni düzenlenen WolfTeam Allstar ünlüler turnuvasına akıllara durgunluk veren isimler katılıyorlar.

WolfTeam Ünlüler Kapışmasında Yer Alan İsimler Akıllara Durgunluk Veriyor

WolfTeam kurt adamlarla, kolluk güçlerinin savaşını konu alan çok oyunculu bir FPS, bunu hepimiz biliyoruz. Ancak, yeni düzenlenen WolfTeam All Star turnuvası akıllara "bu neyin kafası" sorusunu düşürüyor. 

WolfTeam All Star Turnuvası adı altında gerçekleştirilecek olan yeni oyun kampanyası, bu tür bir oyunu oynayabileceğini aklınıza bile getiremeyeceğiniz isimleri oyuna dahil etti.

Ahmet Çakar’dan tutun da Doğuş, Atilla Taş, Oya Aydoğan, Safiye ve Faik, hatta magazin basınının bomba sarışınları Cicişler bile bu turnuvada yer alacaklar. Adı geçen bu ünlüler takımlarını kurup WolfTeam oynayacaklar. Wolfteam All Star 2 periyoddan oluşacak; ilk 2 hafta kampanya tanıtım videoları yayınlanacak, sonraki dönem de ise Wolfteam All Star final turnuva videolarının sosyal mecralar üzerinden yayınlanmasıyla devam edecek.

Turnuvanın ilk tanıtım videosu bugün yayınlandı. Videoda her ünlü oyunla ilgili motivasyonunu dile getirirken Doğuş’un oyun taktiği pek anlaşılamadı. Öte yandan kadın oyuncuların oyunla ilgili heyecanlarının oldukça dikkat çekici olduğu da gözlemlenebiliyor. Cicişler ise oyun hakkında biraz daha hümanist ama tutkulu görünüyorlar. İzleyelim...

Rocksteady'den Kötü Haber: Batman Arkham Knight'ın PC Satışları Durduruldu

Galatasaraylı Felipo Melo'nun Android Oyunu Çıktı!

Haftanın iOS Oyunu: Fallout Shelter

YORUMLAR