Xiaomi’den 200 Dolara Amiral Gemisi: Mi4i

Xiaomi Mi 4i, Android amiral gemilerinin özelliklerine sahip, son derece ucuz bir akıllı telefon olarak dikkat çekiyor.

Xiaomi’den 200 Dolara Amiral Gemisi: Mi4i

Xiaomi bugün yeni bir akılı telefon daha tanıttı. Xiaomi Mi4i amiral gemilerinin özelliklerini bünyesinde barındıran küçük bir canavar gibi.

Xiaomi’nin yeni telefonu Mi4i, üreticinin Çin sınırları dışında tasarlattığı ilk telefonu olma özelliğine sahip. Xiaomi Mi4i, Android Lollipop ile geliyor ve 30 Nisan’dan itibaren ilk önce Hindistan olmak üzere pazara açılmaya başlıyor. Cihazın özelliklerini saymadan önce fiyatının 205 dolar olduğunu söyleyelim.

Xiaomi Mi4i, 1080p 5 inçlik bir ekrana sahip. 13 MP’lik bir arka kamerası var. Ön kamerası ise 5 MP. Özellikle ön kamera özel yazılımı sayesinde selfie çekerken yüzdeki kırışıklıkları yok edebiliyor. Böylece daha genç görünme şansını da artırıyor.

8 çekirdekli ve 64 bitlik Qualcomm Snapdragon 615 kullanan Xiaomi Mi4i, 2 GB RAM ile destekleniyor ve 16 GB dahili belleğe sahip. Xiaomi Mi 4i, 4G çift SIM kartı kullanabiliyor.

7.8 mm kalınlığındaki Xiaomi Mi 4i, 130 gram ağırlığında ve 3210 mAh bataryaya sahip. Hızlı şarj özelliği ile bir saat içerisinde yüzde 40 şarj olabiliyor. Tam şarj süresi ise 3 saat. Xiaomi Mi 4i tam beş farklı renge de bürünebiliyor.

İşte Xiaomi Mi4i’ün muhteşem tanıtım videosu. 

Xiaomi İmkansızı Başardı, 12 Saatte 2.12 Milyon Telefon Sattı

Xiaomi Artık Akıllı Ayakkabı da Üretecek!

Xiaomi’nin Amiral Gemisi Mi Note iPhone Taklidi mi?

YORUMLAR