Yasin-i Şerif

Yasin-i Şerif

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 48,234
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Codeling

Yasin-i Şerif'i en kolay şekilde hem kendi dilinden hem Türkçe olarak okuyup anlayabileceğiniz Android uygulaması.

Yasin-i Şerif uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından Allah Resulü’nün (sav) buyurduğu hikmetleri gerçek kılabilmek için Yasin okuyabilecekleri ücretsiz ve oldukça kolay kullanımlı bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Hem Arapça hem de Türkçe desteğine sahip olması sayesinde bir yandan orijinal metni okurken, bir yandan da bu metnin Türkçe karşılıklarını kolaylıkla görebiliyorsunuz.

Geceleri okurken de göz yormayacak siyah bir arkaplan üzerinde yer alan Yasin-i Şerif sayesinde konsantrasyonunuz bozulmadan olması gerektiği gibi Yasin okuma şansınız oluyor. Yasin-i Şerif okuyanların pek çok dertlerine derman buldukları, Kur’an-ı Kerim’i hatmetmiş gibi oldukları, günahlarının affolduğu ve evlerinin bereketlerinin arttığı pek çok din bilgini tarafından da belirtiliyor.

Özellikle üç ayların bereketini arttırmak ve hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şifalandırmak, Allah-u Teala (C.C.)’nın affediciliğinden medet ummak istiyorsanız Yasin-i Şerif uygulamasını kesinlikle kaçırmamanız gerekiyor.

Uygulamanın çalışması esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmadığımız gibi, internetsiz çalışması ve tüm yazıların çevrimdışı olarak ulaşılabilir olmaları gibi pek çok avantaja da sahip olması, onu tercih edilebilir bir uygulama kılıyor. Boyutunun da çok küçük olduğunu eklemek gerek.