Yeni Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Boy Gösterdi

Yeni bir bir iPhone 7 konsept tasarımı daha internete düştü.

Yeni Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Boy Gösterdi

Yılın son çeyreğinde piyasada olması beklenen iPhone 7 için konsept tasarımlar internete birer birer düşmeye başladılar. 

2015’in yarısını geçmek üzereyiz. Bu durum iPhone 7’nin açıklanmasına 5 ya da 6 ay kadar kaldığına işaret ediyor. Hemen her hafta bir iPhone 7 konsept tasarımı internete düşüyor. Biz de bunları vakit geçirmeden sizlerle paylaşıyoruz.

Hollandalı bir endüstriyel tasarımcı olan Jermaine Smit, yeni bir iPhone 7 konseptiyle Adobe Behance sayfalarında boy gösterdi. Smit konsept tasarımın resmini paylaşırken sayfasına eklediği videosuyla da dikkati çekiyor. Özellikle iPhone 7’nin parmak izi okuma ve açma kapama tuşu olarak bildiğimiz bölümüne olağanüstü kontrol özellikleri kazandıran bu tasarım pek çok açıdan ilgi çekiyor.

A9X 4 çekirdekli işlemci üzerine yapılandırılan bu konsept tasarım, dual kamera özelliğini de atlamamış. Ön ve arka kameranın fotoğraf kalitelerinin 4 ve 12 MP olarak benimsemiş. Jermaine Smit tarafından tasarlanan iPhone 7, 2 GB RAM taşıyor.

iPhone 7 açıklandığı zaman tüm tasarımların bakalım hangisi en yakın tahminde bulunmuş olacak. Merak ediyoruz.

Bu İlginç iPhone 7 Tasarımı Göz Kamaştırıyor!
MOBİL

Bu İlginç iPhone 7 Tasarımı Göz Kamaştırıyor!

Apple'ın yeni amiral gemisi olacak olan iPhone 7 hakkında henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen bağımsız olarak geliştirilmiş olan bu iPhone 7 tasarımı heyecanı yükseltmeye yetiyor.

iPhone 7 İçin Hazırlanan Konsept Tasarım Ortaya Çıktı

iPhone 7'nin 7 Özelliği Hakkında Uzman Görüşleri

iPhone 7 İçin En Uçuk 2 Tasarım, Biri Gerçeği Yansıtıyor Olabilir mi?

YORUMLAR