Yeni Fragmanıyla Birlikte Mafia 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Merakla beklenen Mafia 3'ün resmi çıkış tarihi, yeni yayınlanan hikaye fragmanının sonunda belirdi.

Yeni Fragmanıyla Birlikte Mafia 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Serinin hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Mafia 3'ün bugün yayınlanan yeni hikaye fragmanıyla birlikte çıkış tarihi belli oldu! Bol aksiyonlu bir video ve sonrasında beliren çıkış tarihiyle Mafia 3'ü şimdiden ön sipariş edebilirsiniz.

Senelerdir beklenen Mafia 3 sonunda resmi çıkış tarihiyle karşımızda! One Way Road isimli hikaye fragmanının sonunda beliren 7 Ekim tarihi, aynı zamanda oyunun ön siparişini de açarak oyun gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz sene söylentiler arasında geçen nisan sonu tarihi de böylece yalanlanmış oldu. Eğer Mafia 3 için herhangi bir ertelenme durumu olmazsa -Allah korusun!- oyun 7 Ekim 2016'da resmi olarak PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkacak.

2016'nın ilk Mafia 3 videosuyla birlikte oyundaki geliştirmelerin ciddi boyuta ulaştığını görüyoruz. Oynanış ve sinematiklerdeki grafik kalitesi göz alıcı, çatışmalardaki seçenekleriniz ise baş döndürücü. Özellikle yakın mesafeden silahların namlusu ile videodaki gibi yakın dövüşe girebilecek miyiz merak ediyoruz. Arabayla kovalamaca sahneleri de şimdiden son derece tatmin edici görünüyor.

7 Ekim tarihinden önce oyunu ön sipariş edenlere Family Kick-Back isimli paketin de hediye edileceği açıklandı. 3 özel araç ve silahı birleştiren bu paket, Mafia 3'ün ön sipariş bonusu olarak satışa sunuluyor.

Mafia 3 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!

Mafia 3 Sistem Gereksinimleri Ne Olacak?

YORUMLAR