Yoksa Bu Sefer iPhone 7’nin Tasarımı Gerçekten Sızdırılmış Olabilir mi?

Teknoloji dünyasının görüntü sızdırma ve dedikodu yayma çarkları her yıl azalmadan devam ediyor. Bir iPhone 7’nin tasarımı sızdırıldı haberi daha yayıldı.

Yoksa Bu Sefer iPhone 7’nin Tasarımı Gerçekten Sızdırılmış Olabilir mi?

Teknoloji dünyasının görüntü sızdırma ve dedikodu yayma çarkları her yıl azalmadan devam ediyor. Bir iPhone 7’nin tasarımı sızdırıldı haberi daha yayıldı. Görüntüleri de yayınlandı.

Ancak peşin olarak belirtmekte fayda var bu sızdırılan tasarım iPhone 7 ise Apple hayranlarının morali bozulabilir. Çünkü sızdırılan fotoğraflara bakılacak olursa, iPhone 7, iPhone 6S ile neredeyse aynı boyutlarda olacak. Sızdırılan görseldeki prototip iPhone 7 ile mevcut model iPhone 6S arasında çok fazla tasarım değişikliği görülmüyor. Bu yeni görüntü Mart ayının sonlarında yayınlanan bir başka görüntüyü de çok andırıyor. 

iPhone 7’nin farkı ne?

Sızdırılan fotoğraftan anlaşılabileceği gibi, cihazdaki anten bantları tamamen kaldırılmış. Ayrıca bu bantların telefonun alt ve üst kısmına taşınmış olduğunu da görebiliyoruz. Bir başka değişiklik ise Apple’ın iPad Pro tabletiyle birlikte başlattığı USB Type-C Smart Connector bağlantı özelliği. Bu prototip ile bu özelliğin de telefonda olacağı net olarak görülebiliyor. Smart Connector ile iPhone 7’de veri aktarımı ve kablosuz şarj özelliklerinin olacağını böylece var sayabiliyoruz.

iPhone 7 ne zaman satışa çıkacak?

Apple gelecek ay düzenleyeceği WWDC 2016 konferansını iOS 10 sürümünü tanıtarak başlatacak. Ayrıca iPhone 7’yi de Eylül ayında tanıtıp satışa sunacak.

iPhone 7'de Neler Olmasını İsterdik

iOS 10'a Sahip iPhone 7 Konsepti

YORUMLAR