YouTube Go Yayınlandı: Hemen İndirin!

YouTube, daha sonra görüntülenmek üzere videoları kaydetmeye yarayan YouTube Go uygulamasını yayınladı. YouTube Go'yu indirmek için tıklayın!

YouTube Go Yayınlandı, Hemen İndirin!

Her geçen gün gelişen mobil veri kapsama alanı ve giderek artan Wi-Fi erişim noktalarına rağmen, videoları istediğiniz herhangi bir yerde izlemek hala zor. Üstelik bu durum, özellikle bizim gibi az gelişmiş ülkelerde daha yaygın olarak görülüyor. Bu nedenle YouTube ekibi, daha sonra görüntülenmek üzere videoları kaydetmeye yarayan YouTube Go uygulamasını geliştirmeye başladı. Bugün itibarıyla da YouTube Go yayınlandı ve indirilebilir hale geldi.

YouTube Go ilk olarak 2016 yılının Eylül ayında gündeme gelmişti. "önümüzdeki yılın başlarında" tamamen kamuoyuna açıklanacağı duyurulan uygulama nihayet çevirim dışı olarak yayınlandı. Esasen, yaygın olarak kullanılan resmi YouTube uygulamasında yapamadığımız şeyleri yapmamızı sağlayan YouTube Go, çevirim dışı videoları indirerek izlememize olanak tanıyor.

YouTube Go Nasıl İndirilir?

  • Hemen aşağıdaki bağlantıdaki indir butonuna basın.
  • Uygulamayı cihazınıza indirip kurulum adımlarını gerçekleştirin.
  • Gmail hesabınız ile oturum açın.
  • Kullanmaya başlayabilirsiniz.

YouTube Go Özellikleri

  • Video İndirme
  • Videoları Çevrim Dışı İzleme

Yani bir videoyu izlemek veya indirip indirmeyeceğinize karar vermek tamamen size kalıyor. Dilerseniz çözünürlüğü seçebilir ve her birinin ne kadar yer kapladığını da görebilirsiniz. Şimdiye kadar YouTube Go ile yaptığımız kısa bir etkileşimden yola çıkarak, çoğu YouTube videosunun izlenebilir ve indirilebilir olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte, temel veya standart kalite ile sınırlı olduğunuzu da söyleyelim. 

YORUMLAR