Youtube'un Yeni Sosyal Ağı: Youtube Community

Youtube yeni sosyal ağ özelliği Youtube Community ile kullanıcılarının karşısına çıktı. İşte o özelliğin detayları:

Youtube'un Yeni Sosyal Ağı: Youtube Community

Youtube üzerinde video hazırlayanlar ile onların izleyicileri arasında daha sıkı bir iletişim kurulmasına adına Youtube yeni sosyal ağ özelliği Youtube Community için ilk deneme çalışmalarını başlattı. Böylece heyecanla takip ettiğiniz vlogger'lara daha rahat ulaşabileceksiniz.

Youtube Community ile birlikte artık her kanalın başlıkları arasında Community ya da topluluk yazısı belirecek. Bu başlık altında takipçiler ve yayıncılar, videolar, bağlantı adresleri, gifler ya da aklınıza ne gelirse paylaşabilecekler. Aynı diğer sosyal ağ platformlarında olduğu gibi paylaşımların altına yorumlar yapılabilecek, beğeniler sunulabilecek. Hatta beğenmediniz bir paylaşıma dislike da verebileceksiniz. Yeni eklenen özelliğin aslında çok uzun yıllardır Facebook üzerinde kullandığımız haber kaynağından farkı yok. Fakat izledikleri Youtube yıldızları ile iletişime geçmek için farklı sitelere giden kullanıcılar, böylece Youtube içerisinde daha fazla vakit geçirmiş olacaklar.

Yukarıda yer alan gif resminden, Youtube Community'nin nasıl göründüğünü daha iyi anlayabilirsiniz. Ayrıca bu özelliğin hala deneme sürümünde olduğunun altını bir kez daha çizelim. Youtube, bu özelliğin çok ve aktif olarak kullanıldığını gördüğünde tam sürümünü çıkaracak ve tam sürümde çok daha fazla özellik ekleyecek. Eğer istenilen kullanım sıklığına ulaşılırsa, ortaya tamamen farklı bir sosyal ağ platformunun çıkması da gündemde. Youtube Community'i de hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

YouTuber'lar Bundan Sonra Vergi Ödeyecek

Türkiye'de Gençlerin Yeni Para Kazanma Merkezi YouTube

YORUMLAR