ZTE'den Dev Gibi Telefon: Axon MAX

ZTE uzun bir sürenin ardından Axon MAX adını verdiği dev ekranlı bir model ile geri dönüyor.

ZTE'den Dev Gibi Telefon: Axon MAX

Çinli telefon üreticisi ZTE bir senelik aranın ardından dev ekranlı Axon MAX üst düzey akıllı telefon modelini Çin'de satışa sundu.

ZTE'nin Ekim ayında duyurduğu dev ekranlı akıllı telefonu Axon MAX ülkesi Çin'de satışa sunuldu. Metal kasaya sahip olan telefon Phablet kategorisinde bulunuyor. 6 inç'lik büyük ekranıyla orta seviyeli telefonlara büyük ekranları getirmiş olan Axon MAX teknik özellikleriyle de kullanıcılarını tatmin edecek gibi duruyor.

160x80x7.5mm boyutlarına sahip olan Axon MAX'ın metal gövdesi alüminyum ve titanyum alaşımından üretilmiş. Telefon Qualcomm'un orta düzey telefonlar için tasarladığı 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 617'den güç alıyor. 6 inçlik Full HD çözünürlüğe sahip  ekranıyla  3GB RAM ve 32 GB depolama alanı telefona eşlik ediyor. Ayrıca 16 MP arka ve 13 MP ön kamera telefonun kamerası olarak belirlenmiş.

Çift sim kart desteğiyle piyasaya sürülen telefon Android 5.1 Lollipop kullanıyor. Parmak izi sensörü, Bluetooth 4.1 ve 4140 mAh kapasiteli batarya ile amiral gemisi olmaya aday telefonlardan birisi. Global olarak satışa ne zaman çıkacağı henüz bilinmeyen ZTE Axon MAX kendi vatanında yaklaşık olarak 460 Dolar gibi bir fiyata satılıyor. Benzer özellikli telefonlarla karşılaştırıldığında ise fiyatı gayet uygun duruyor.

ZTE Blade V6, 850 TL'lik Fiyatıyla Türkiye Pazarına Girdi

ZTE Blade A1: Parmak İzi Sensörüne Sahip En Ucuz Akıllı Telefon

YORUMLAR