Apple HomePod ve HomePod Mini Türkiye'ye Geldi: Fiyatının Bu Kadar Ucuz Olması Şaşırttı!

Apple'ın HomePod ve HomePod mini ev aletleri Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu. Fiyatları da açıklandı ve bu kadar ucuz olması şaşırttı. İşte detaylar!

Akıllı ev aletleri arasında Amazon'un Alexa'sının en büyük rakiplerinden biri olan Apple HomePod, artık Türkiye'de resmi olarak satışa çıktı. Aslında uzun bir süredir satılan ancak Türkiye'de bulunmayan ürün, Türkçe dil desteğine de sahip.

Apple hayranlarının evlerine almak için sipariş vermeye başlayabileceği HomePod iki farklı seçenekle geliyor. Standart ve mini modellerinin Türkiye fiyatı ve satışa çıkacağı tarih de netleşti.

HomePod ve HomePod Mini Fiyatı Ne Kadar?

Apple resmi sitesinde siparişe açılan iki ürünün Türkiye fiyatı aslında oldukça uygun. HomePod, 11.999 TL'ye gece yarısı ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle geliyor.

HomePod mini ise 3.999 TL gibi oldukça uygun bir fiyata ve uzay grisi, mavi, sarı, beyaz ve turuncu olarak 5 farklı renkte listeleniyor. Apple'ın yüksek ses teknolojisine sahip olan bu iki ürün, Akıllı Ev Kurulumu için de fazlasıyla tercih ediliyor.

Türkiye'de de rağbet göreceğini düşündüğümüz ürünlerin en belirgin ve dikkat çeken özellikleri ise yüksek ses kalitesi oluyor. Evlerde, birden çok odada başarılı ses deneyiminin yanı sıra akıllı asistan Siri'yle iletişim kurarak uzaktan komut verilerek yönlendirilebilmesi de büyük bir avantaj.

Apple HomePod Nedir? Nasıl Kullanılır?
Yaşam

Apple HomePod Nedir? Nasıl Kullanılır?

Apple HomePod, Apple’ın ürettiği bir hoparlör olarak biliniyor. HomePod, Apple’a ait sanal asistan Siri tarafından yönlendiriliyor.

Apple, ayrıca HomePod alan kullanıcılarına 6 ay boyunca ücretsiz Apple Music aboneliği vereceğini de resmi sitesinde duyurdu. 6 aylık Apple Music aboneliğiyle birlikte değerlendirildiğinde fiyat olarak Türkiye pazarında fazlasıyla ucuz bir ürün olduğunu söylemek mümkün.

YORUMLAR