Yeni Bir Game of Thrones Oyunu mu Geliyor? Ne Zaman Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor?

Söylentilere göre Game of Thrones dizisinin dördüncü ve beşinci sezonunu konu alacak yeni bir oyun üzerinde çalışılıyor. İddialar doğru mu? İşte detaylar!

Kitapları, sezonlar süren dizisi ve oyunları ile milyonlarca hayranı olan Game of Thrones, ekranlara 2019 yılında final sezonuyla veda etti. Ancak hem konsol ve PC'lerde hem de mobil cihazlarda oynanabilen birkaç oyunuyla, dizinin oyuncu hayranları bu hasreti fazlasıyla giderdi.

Söylentilere göre yeni bir GoT oyunu üzerinde çalışılıyor. Yüzüklerin Efendisi, GoT ve The Witcher gibi yapımların hayran sitesinden isimsiz bir kaynak, Nexon'un yeni bir oyun üzerinde çalıştığını iddia etti.

Yeni Bir Game of Thrones Oyunu mu Geliyor?

Kaynağın söylediğine göre yeni oyunun hikayesi dizinin dördüncü ve beşinci sezonunda, Roose Bolton'un Kuzey'in Muhafızı olduğu yerde ve zamanda geçecek. Geliştirildiği söylenen yeni oyunun ayrıca çevrimiçi ve çok oyunculu olacak.

Oyuncular oyunda istedikleri erkek veya kadın karakteri seçip o şekilde oyun içinde yer alabilecek. 2025 veya 2026 yılında piyasaya sürüleceği iddia edilen oyun için net bir çıkış tarihi olmamakla birlikte daha fazla detay bilinmiyor.

Game Of Thrones Benzeri Diziler
Sinema

Game Of Thrones Benzeri Diziler

Dünyanın en çok konuşulan dizilerinden biri olan Game of Thrones, beraberinden birçok benzer diziyi getirdi. Öyle ki insanlar arama motorlarından Game of Thrones benzeri dizler aratmaya başladı.

Nexon'un oyunu geliştirip geliştirmediği hakkında da herhangi bir açıklama yapılmadı. Dizinin gölgesinde kalan mevcut oyunların arasına bir yenisi daha eklenir mi bilinmez. Ancak GoT serisinin ikinci MMORPG'si olacak oyun, başarılı bir şekilde tanıtılırsa beklentilerin üzerine çıkabilir.

YORUMLAR