EaseUS, ile YouTube'dan MP3 İndirmek Artık Çok Kolay!

Bugün size EaseUS ile YouTube'dan MP3 müzik dosyaları indireceğinizi anlatacağız. İşte ücretsiz ve kolay müzik dinlemenin formulü.

2024'te müzik dinlemek hiç olmadığı kadar kolay. Tek yapmamız gereken bir saniye bile elimizden düşmeyen telefonlarımızdan herhangi bir müzik akışı uygulamasını açmak. Ancak bazı insanlar hala MP3 çalar gibi nostaljik teknolojileri buna tercih ediyor. 

Eğer bunu okuduğunuzda aklınıza gelen ilk soru "MP3 çalarlar ölmedi mi?" ise haksız yanılıyorsunuz. Hala oldukça popüler olan bu teknoloji 2024'te bile özellikle sık seyehat eden insanlar tarafından tercih ediliyor. Şarj sorunu ve mobil bağlantı gibi sorunların olmaması kuşkusuz MP3 çalarları popüler yapan temel etmenler arasında. 

Peki diyelim ki bu ve daha farklı pek çok nedenden dolayı MP3 çalarınıza müzik indirmek istiyorsnuz, nereden inidreceksiniz? Elbette ki bunu yapmanın en kolay yollarından biri EaseUS ile YouTube'daki müzik videolarını MP3 doyasyı indirmektir. İşte ayrıntılar...

MP3 Çalarlar Hangi Dosya Formatlarını Destekler?

Elbette ki MP3 çalar dendiğinde akla gelen ilk fortmat MP3 olsa da aslında bu cihazlar pek çok farklı ses formatını destekliyor. Bunlar arasında: 

  • WMA: Microsoft tarafından geliştirilen ve Windows Media Player'da yerel olarak kullanılan bir ses formatı.
  • WAV: Kayıpsız, sıkıştırılmamış ve yayın CD'si kalitesinde bir müzik formatı.
  • AAC: Kayıplı dijital ses sıkıştırma için bir ses kodlama standardı.
  • OGG: Xiph.Org Foundation tarafından sürdürülen, ücretsiz ve açık bir kapsayıcı biçimi (container format).
  • FLAC: Xiph.Org Foundation tarafından geliştirilen, sıkıştırılmış ancak kayıpsız bir ses formatı.

Bu durum tüm MP3 çalarlar için geçerli olmasa da, MP3 çalarınıza MP3 veya WAV ses dosyalarını rahatlıkla indirebilirsiniz.

YouTube'dan MP3 Çalara Nasıl Müzik İndirilir?

YouTube'dan MP3 çalara şarkı indirmek için uygulamanız gereken iki adım var. Bunlardan ilki dinlemek istediğiniz müzikleri  MP3 veya WAV formatında bilgisayarınıza indirmek. İkinci adım ise indiirlen dosyaları cihazınıza aktarmak.

Her ne kadar Spotify gibi yöntemlerle kıyaslandığında kulağa analog ve uğraştırıcı gelse de aslında oldukça basit. Zor olan kısım, YouTube'dan bilgisayara nasıl müzik indirileceğidir. Neyse ki EaseUS ile YouTube'dan MP3 çalara müzik indirmek oldukça kolay.

EaseUS Video Downloader ile YouTube'dan MP3/WAV Fortmatında Şarkı İndirin

 

Bilmeyenler varsa EaseUS Video Downloader, PC için çok fonksiyonlu bir ses ve video indirme yöneticisi. İnternetteki çeşitli sitelerden ses ve video almak için en iyi seçeneklerden biri. 

SoundCloud ve Bandcamp gibi müzik akış sitelerinden doğrudan müzik indirmenin yanı sıra, EaseUS Video Downloader ayrıca YouTube'daki müzik videolarını, MP3 çalarlarda oynatılabilen MP3 veya WAV'ye dönüştürür ve indirir.  Bu nedenle, YouTube'dan MP3 çalara müzik indirmek isteyenler için en iyi seçeneklerden biri. 

EaseUS Video Downloader'ın dikkat çeken özellikleri:

  • YouTube gibi platformlardan video indirebilir.
  • Bandcamp, SoundCloud ve diğer müzik sitelerinden şarkı indirebilir. 
  • YouTube videolarından ve yerel videolardan ses çıkarabilir.
  • Aynı anda birden fazla video ve ses dosyası indirebilir.

EaseUS Video Downloader'ın avantajları:

  • Yüzde 100 reklamsızdır, indirmek ve kurmak güvenlidir.
  • 8K çözünürlüğe kadar yüksek kaliteli videoları indirebilir. 
  • YouTube videolarını 4 formatta kaydedin: WebM, MP4, MP3 ve WAV.
  • 320Kbps yüksek kalitede müzik indirebilirsiniz.
  • Hızlı video ve ses indirme hızı sunar. 

İşlemi yapmak için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde:

  • Adım 1. EaseUS Video Downloader'ı bilgisayarınıza indirip kurun. İndirmek istediğiniz müzik videosunu, müzik video listesini veya YouTube videosunu bulun. Ardından bağlantıyı kopyalayın ve indiriciye yapıştırın. Devam etmek için "Ara"ya tıklayın.

  • Adım 2. Müzik videosunu ve çalma listesini kontrol edin. Ardından devam etmek için "İndir"e tıklayın.

  • Adım 3. Ses bölümünde "MP3" veya "WAV"yi seçin ve bir kalite belirleyin ("Yüksek Kalite" önerilir). Ardından, YouTube'dan müziği MP3 veya WAV formatında bilgisayarınıza indirmeye başlamak için "İndir"e tıklayın.

  • Adım 4. İndirmenin bitmesini bekleyin. Tamamlandığında, indirilen müziği bilgisayarınızda kontrol etmek için "Aç"a tıklayın.

Belirtmekte fayda var ki YouTube'dan şarkı indirmek bazı telif hakkı ihlallerine neden olabilir. Bu nedenle indirdiğiniz dosyanın kimsenin fikri mülkiyet haklarını ihlal etmediğinden emin olmak sizin sorumluluğunuzdadır. 

EaseUS Video Downloader ile mevcut bir YouTube müzik çalma listesini doğrudan MP3'e indirebilirsiniz. Müzik videoları bir çalma listesinde değilse, bir çalma listesi oluşturabilir ve tüm müzik videolarını o listeye ekleyebilirsiniz. Ardından, çalma listesi URL'si ile YouTube'dan tek tıklamayla müzik indirmek için bu aracı kullanabilirsiniz.

320YTMp3 ile YouTube'dan MP3 Dosyası İndirin

YouTube'daki içerikleri MP3'e dönüştürmenin ikinci yolu ise çevrimiçi bir YouTube-MP3 indiricisi kullanmak. 320YTMp3 gibi YouTube'dan müziği teker teker MP3'e dönüştürmenize olanak tanıyan birçok çevrimiçi YouTube-MP3 dönüştürücü bulabilirsiniz.

Çevrimiçi dönüştürücü, sesi YouTube videolarından alır ve 64Kbps'den 320Kbps'ye kadar değişen ses kalitesi için birden çok seçenek sunar. Birkaç YouTube videosunu şarkıya dönüştürmek istiyorsanız, araca doğrudan bir tarayıcı ile erişebileceğiniz için uygun bir seçim olacaktır.

Ancak, YouTube'dan çok sayıda şarkı indirmek isterseniz, 320YTMp3 birden fazla MP3 dosyasını aynı anda indiremez. Bir YouTube oynatma listesinden MP3'e dönüştürücü veya toplu indirme özelliğine sahip YouTube'dan MP3'e dönüştürücü arayabilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde: 

  • Adım 1: Bilgisayarınızdaki herhangi bir tarayıcı aracılığıyla 320YTMp3 (https://320ytmp3.com/en23/) adresini ziyaret edin.
  • Adım 2: YouTube müzik videosunun URL'sini kopyalayıp YouTube-MP3 oynatıcı dönüştürücünün arama çubuğuna yapıştırın. "Ara"ya tıklayın.
  • Adım 3: İndirilen şarkı için kaliteyi seçin, ardından MP3 dosyasını bilgisayarınıza kaydetmek için "Dönüştür" ve "İndir"e tıklayın.
  • Adım 4: YouTube'dan daha fazla müzik indirmek istiyorsanız, yeni açılan reklam penceresini kapatın ve işlemi tekrarlayın.

İndirilen Dosyaları Bilgisayardan MP3 Çalara Aktarma (Windows)

YouTube'dan müzik indirdikten sonra, bir sonraki adım elbette ki bu MP3 veya WAV dosyalarını MP3 çalarınıza taşımak. Bunu birkaç şekilde yapabilirsiniz ve size burada en kolay yolu göstereceğiz.

Bir MP3 çalar, bilgisayara bağlandığında USB gibi taşınabilir bir depolama cihazı olarak tanınır, indirilmiş YouTube müziğini bilgisayarınızdan MP3 çalarınıza, tıpkı bir diskten diğerine dosya taşımak gibi kolayca kopyalayabilirsiniz.

  • Adım 1. MP3 çalarınızı bir veri kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın ve bir açılır pencere alırsanız onu bir depolama aracı olarak ayarlayın. Ardından, MP3 oynatıcının "Bu Bilgisayar" altında listelendiğini göreceksiniz.
  • Adım 2. İndirilen müziği PC'nizde bulun ve klasörü açın. Bunları önceden tek bir klasöre koyabilirsiniz. Ardından, bir klasör açmak için MP3 çaların üzerine tıklayın.
  • Adım 3. Ekranınızda iki klasörü görüntüleyin. İndirilen şarkıları müzik klasöründen MP3 çalarınıza sürükleyip bırakın.
  • Adım 4. Aktarma tamamlandıktan sonra, bu indirilen YouTube müziklerini MP3 çalarınızda alacaksınız. Bilgisayarınızdan bağlantısını kesin ve bu taşınabilir cihazda müziğin her yerde keyfini çıkarın.

Not: Bazı MP3 çalar modelleri, sürücülerin bilgisayarınıza yüklenmesini gerektirebilir. Emin değilseniz, MP3 çalarınızla birlikte gelen belgelere bakın.


 

YORUMLAR