Google Pixel Watch 2 Özellikleri ve Fiyatı

Geçen yıl akıllı saat pazarına giriş yapan Google şimdi de yeni modelle kullanıcılarının karşısına çıktı. İşte Google Pixel Watch 2 özellikleri ve fiyatı!

4 Ekim 2023 tarihinde yapılan etkinlik esnasında tanıtılan Google Pixel Watch 2, özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Android Wear OS 4 işletim sistemiyle beraber gelen yeni akıllı saat modeli donanım ve tasarım konularında neler sunuyor?

Google Pixel Watch 2 Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 1.2 inç
  • Ekran Çözünürlüğü: 450 x 450 piksel
  • Ekran Teknolojisi: AMOLED
  • Ekran Piksel Yoğunluğu: Yaklaşık 320 PPI
  • Depolama: 32 GB
  • RAM: 2 GB
  • Batarya: 306 mAh
  • Bluetooth: 5.0
  • İşletim sistemi: Android Wear OS 4
  • Ağırlık: 31 gram

1,2 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Google Pixel Watch 2 modeli, AMOLED ekran üzerinde 450 x 450 piksel çözünürlük ve yaklaşık 320 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanının yer aldığı akıllı saat Android Wear OS 4 işletim sistemiyle beraber geliyor.

31 gram ağırlığındaki cihaz 41 x 41 x 12,3 mm boyutlarında. Pixel Watch modelinin ise 36 gram ağırlığında ve 41 x 41 x 12,3 mm boyutlarında olduğunu belirtelim. Always On Display (AOD) özelliğini içeren akıllı saatte 306 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Google Pixel Watch isimli akıllı saat modelinde ise 294 mAh batarya kapasitesi yer alıyor.

Çok şık bir görünüme sahip olan yeni akıllı saat, tasarım konusunda Pixel Watch modeline benziyor. Yalnızca 41 mm sürüme sahip olan akıllı saatin AOD özelliği açıkken bile 24 saate kadar pil ömrü sunduğu söyleniyor.

Cihaz ayrıca kalp atış hızını ölçme ve SpO2 takibi dahil olmak üzere çeşitli özellikler içeriyor. Pixel Watch 2 uyku kalitesi konusunda da bilgi veriyor. Peki, Google tarafından üretilen yeni akıllı saat modelinin fiyat etiketi ne kadar?

Google Pixel 8 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Google Pixel 8 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'dan oluşan Google Pixel 8 serisinin özellikleri, çoğu kişi tarafından oldukça merak ediliyordu.

Google Pixel Watch 2 Fiyatı

En iyi akıllı saatler arasında yerini alan Google Pixel Watch 2 modelinin Bluetooth / Wi-Fi sürümü 349,99 dolar, 4G LTE + Bluetooth / Wi-Fi versiyonu ise 399,99 dolar fiyat etiketine sahip.

Google Pixel Buds Pro Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Google Pixel Buds Pro Özellikleri ve Fiyatı

Kablosuz kulaklık modeli Google Pixel Buds Pro, özellikleri ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Bu rehberde mavi ve porselen dahil olmak üzere toplamda 6 farklı renk seçeneği sunan kablosuz kulaklığa dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Bu rehberde Google Pixel Watch 2 ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu akıllı saat ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR