Tamindir Gülümseten Cuma İndirimleri Başladı: Sizler İçin Seçtik!

Tamindir Gülümseten Cuma indirimleri başladı. Sayısız uygulama ve teknoloji firmalarını bir araya getirdik ve sizler için eşsiz fırsatlar sunduk. İşte detaylar!

Tüm dünya tarafından bilinen ve her yılın Kasım ayının ilk gününden itibaren başlayan Black Friday, normalde ABD’de Şükran Günü sonrası ilk cuma kutlanıyor. Bu gün de dünya genelinde “indirim günü” olarak biliniyor.

Türkiye’de “Efsane Cuma”, “Muhteşem Cuma” veya “Şahane Kasım” gibi başlıklarla kutlanan indirim günleri, bir hafta veya Kasım ayı boyunca devam edebiliyor.

Bu sene Black Friday, 24 Kasım 2023 tarihinde başlıyor. Kasım ayında başlayan indirimlerin, bu tarihte en üst noktaya ulaşabileceğini düşünüyoruz. Çünkü biz öyle yapıyoruz!

Tamindir ekibi olarak Gülümseten Cuma imzamızla her zaman kullanabileceğiniz, verimli sonuçlar alabileceğiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılayan en iyi softwareleri bir araya getirdik. Tabii bu uygulama ve programlara en avantajlı fiyatlarla ulaşabileceksiniz.

Çeşitli uygulama ve programların yanı sıra Dyson ve LG gibi teknoloji devi markaların da en avantajlı fiyatları sunduğu indirimleri de sizler için listeledik!

Gülümseten Cuma İndirimleri - Software Listesi

  • UPDF
  • Adguard VPN
  • ESET HOME Security Essential
  • Adobe Photoshop
  • 360 Total Security

1. UPDF

Gülümseten Cuma indirimleri kapsamında Tamindir’e özel ilk indirim UPDF’ten geliyor. Windows, Mac, iOS veya Android fark etmeden tüm cihazlarda kullanılabilen uygulama, metin ve görüntü düzenlemede üst düzey bir performans sergiliyor.

PDF düzenleme ve AI desteği ile dosyaları farklı biçimlere dönüştürme, yabancı kelimeleri tercüme etme, özetleme gibi özellikler sunuyor. Dosyaların güvenli bir şekilde korunmasını da sağlayan uygulamada 10 GB’lık bulut depolama bulunuyor.

Yüksek performansa sahip olan PDF düzenleyici, tüm platformlarda tek bir üyelikle kullanılabiliyor. Rakipleri ile kıyaslandığı zaman yüksek rekabet avantajını elinde tutmayı başarıyor. UPDF Gülümseten Cuma indiriminde Tamindir kullanıcılarına %73 indirim yapıyor.

12 aylık üyelikte 14 ay AI özelliğini de %73 indirimli bir şekilde satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

2. Adguard VPN

Yıllardır VPN sektöründe adını üst noktalarda tutmayı başaran Adguard, milyonlarca kullanıcısına kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Üst düzey şifreleme algoritmasıyla güvenli bir kullanım sunuyor.

Netflix ve Disney gibi platformlardaki engellemeleri başarılı bir şekilde kaldırıyor. Hiçbir şekilde kayıt tutmadan internette dolaşma imkanı tanıyan Adguard VPN, tüm işletim sistemlerinde çalışıyor.

44 farklı ülkede 100'den fazla sunucudan oluşan ağ hizmeti sunuyor. Bunlardan birini seçerek mevcut konumu kolayca gizlemek mümkün oluyor. Gelişmiş siber güvenlik özelliklerine sahip olan VPN hizmetini uygun paket fiyatlarıyla edinebilirsiniz.

Adguard VPN, Gülümseten Cuma kapsamında 2 yıllık %85 indirimli abonelik fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak için buraya tıklayabilir ve abone olabilirsiniz.

3. ESET HOME Security Essential

Evler için yeni nesil dijital güvenlik sistemi sağlayan ESET HOME Security, gizliliği geliştirmenin yanı sıra ihallere karşı güçlü bir koruma gerçekleştirmesiyle dikkat çekiyor. Tüm işletim sistemlerinde aynı verimlilikte kullanılabiliyor.

Çevrimiçi işlemleri güvenli hale getiriyor, verileri kolayca şifrleme imkanı sunuyor ve parolaları en iyi şekilde yönetme fırsatı veriyor. ESET HOME Security, Tamindir Gülümseten Cuma kampanyasında sizlere özel %50'lik bir indirim ile yerini alıyor.

Kampanya sadece 1 adet ESET HOME Security Essential için geçerli olup, istediğiniz kadar ayrı işlem ve tek tek ürün satın alımı yapılabiliyor. Her satın alım için de %50 indirimden faydalanılabiliyor. İndirim sayfasını doğrudan incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Adobe Photoshop

Neredeyse herkesin bildiği ve en az 1 kere kullanmış olduğu Adobe Photoshop, hem amatör hem de profesyoneller için uygunluk gösteren bir program. Son sürümü ile tüm işlemleri daha kolay bir noktaya taşıyan Photoshop, yapay zeka ile adeta büyük bir sıçrama yaşadı.

Yapay zeka ile Üretken Dolgu ve Üretken Genişletme özellikleri gelen programda, herhangi bir görsele ekstra içerik eklemek, kaldırmak veya içerikleri genişletmek kolayca yapılabiliyor.

Üretken yapay zeka ile her şeyi değiştirme imkanı sunan Adobe Photoshop, Kasım ayına özel ilk yılınız için %20’lik bir indirim sunuyor. Şu an 63,74 TL’lik aylık fiyatı sadece 50,99 TL’ye sunuluyor. İndirimli fiyatlara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. 360 Total Security

Bilgisayarları kötü amaçlı yazılımlardan, virüslerden ve çevrimiçi tehditlerden koruyan 360 Total Security, Black Friday özelinde %50 indirim sunuyor.

Tek bir tık ile tüm cihazı güvende tutmaya yardımcı olan program; virüs tarama, hızlandırma, temizleme ve internet güvenliği gibi alanlarda yüksek performans sergiliyor.

Dünya genelinde 15 milyonun üzerinde kullanıcısı olan 360 Total Security, bulut tabanlı güvenlik motorlarında gerçek zamanlı koruma da sağlıyor. Tüm bu imkanlardan ve fırsatlardan yararlanmak için 360 Total Security'nin Gülümseten Cuma kampanyasına buradan bakabilirsiniz.

Gülümseten Cuma İndirimleri - Teknoloji Listesi

  • Dyson
  • LG
  • Karaca
  • Philips
  • Monster Notebook

1. Dyson

Kasım Fırsatları kapsamında birçok teknolojik ürününü uygun fiyata sunan Dyson; hava temizleyiciler, kablosuz süpürgeler, saç bakım aletleri ve özel hediye serisiyle karşımıza çıkıyor.

Dyson saç bakım makineleri yeni renk seçenekleriyle web sitesi üzerinden oldukça uygun bir fiyata satışa çıkıyor. Güçlü dijital motorları, hızlı kurutma sistemleri ve saçlara oldukça kısa bir sürede şekil vermesi ile popülerliğini koruyor. 

Farklı başlık seçenekleri, kablosuz süpürgelerinin son teknoloji ve hava temizleyicilerin konforlu yapısını kullanıcılarıyla buluşturan Dyson’ın indirimli fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

2. LG

LG, web sitesi üzerinde Kasım’ın son gününe kadar sürecek olan indirimlerini başlattı. LG kurutucu modelleri, süpürgeler, kahve makinesi, tost makinesi, televizyon modelleri ve beyaz eşyaları indirim kapsamında yerini alıyor.

Tüm bu ürünleri farklı paket seçenekleriyle sunan marka, paketler özelinde yakın puan hediyesi, CarrefourSA hediye çeki gibi fırsatlar da sunuyor. Bunun yanı sıra bir ürün alana yanında farklı bir ürün de hediye kampanyası bulunuyor.

Kampanyalarla birlikte fiyatlarda da uygun aralıklar belirleyen LG’nin tüm kampanyalı paketlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Black Friday (Kara Cuma) Nedir?
Yaşam

Black Friday (Kara Cuma) Nedir?

Alışveriş çılgınlığı olarak geçen Black Friday (Kara Cuma) nereden geliyor? "Black Friday nedir?", "Black Friday ne zaman başlar?", "Türkiye’de Black Friday indirimleri ne zaman başlar?" Şu sıralar farklı platformlarda karşımıza çıkan Black Friday hakkında tüm merak edilenleri yanıtlıyoruz.

3. Karaca

Teknolojik ev aletleri ve ev dekorasyonu konusunda iddiasını her zaman kanıtlamış olan Karaca, Kasım ayındaki fırsatlarıyla Gülümseten Cuma kampanyamıza dahil oluyor.

Multichef Artisan döküm stand mikserden Air Pro Cook Köz XL Airfryer modellerine kadar oldukça cazip indirimler yer alıyor. %50'ye varan indirimlerle karşımıza çıkan Karaca, kaliteli ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Karaca Kasım Fırsatları dahilindeki tüm indirimli ürünlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Philips

Kişisel bakımdan elektrikli ev aletlerine, ses ve görüntü sistemlerinden aydınlatma ve ev aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Philips, Kasım ayına özel indirimleriyle listeye dahil oluyor.

Kaçırılmayacak Kasım Fırsatları ile pek çok ürünü uygun fiyata kullanıcısıyla buluşturan marka; epilasyon cihazları, düzleştirici taraklar ve saç şekillendiricilerini %50'ye yakın indirimlerle sunuyor.

Elektronik ürünlerdeki tüm indirimlerden faydalanmak isterseniz tam listeye buradan ulaşabilirsiniz.

5. Monster Notebook

Monster, 6 - 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kendi Kasım kampanyasına devam ediyor. Abra A5, Abra A7, Tulpar T5, Tulpar T6, Tulpar T7, Huma H4, Huma H5 ve Semruk S7 notebook modellerinde indirim mevcut.

Bunların yanı sıra Gaming Headset Lite, K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi ve Clutch GamePad modellerinde de neredeyse yarı yarıya indirimlerle oyuncuların karşısına çıkıyor.

Monster'ın kasım ayı favori notebook ve aksesuar listesinin indirimli seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR