PUBG FPS ve Ping Gösterme Nasıl Yapılır?

Bu rehberde PUBG FPS ve ping gösterme işlemlerinin nasıl yapıldığını açıkladık. Peki, bu bilgilere erişilebilmesi için hangi adımların uygulanması gerekiyor?

PUBG FPS ve ping gösterme işlemlerinin yapılabilmesine olanak tanıyor. Oyuncular böylelikle söz konusu değerleri gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyor. Peki, oyun deneyimini doğrudan etkileyen bu bilgilere nasıl ulaşılır?

Bu rehberde battle royale oyunları denildiğinde akla ilk gelen yapımlardan biri olan PUBG: Battlegrounds'ta ping ve FPS değerlerine nasıl bakılabileceğini açıkladık. Ping bilgisine direkt oyun ayarlarından ulaşılabiliyorken FPS bilgisi için ise Steam üzerinden birkaç adım uygulamak gerekiyor.

PUBG FPS Gösterme Adımları

  • Steam'i açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Steam'in ayarlar menüsüne girin.
  • "Oyun İçi" sekmesine tıklayın.
  • "Oyun içi FPS sayacı" kısmından bir konum belirleyin.
  • "Tamam" butonuna basın.
  • Oyuna girin.
  • FPS bilgileri, belirlediğiniz konumda gösterilecektir.

PUBG FPS Arttırma Nasıl Yapılır?
OYUN

PUBG FPS Arttırma Nasıl Yapılır?

PUBG FPS arttırma yöntemleri neler? Bu sorunun yanıtı, battle royale türünün başarılı bir örneği olan PUBG: Battlegrounds'ta kasma ve donma gibi problemler yaşayan oyuncular tarafından oldukça merak ediliyor.

Battle royale türünün başarılı bir örneği olan PUBG: Battlegrounds'ta FPS bilgilerine gerçek zamanlı olarak erişebilmek için ilk olarak bilgisayarınızda bulunan Steam'i açın. Oturum açık değilse üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza girdikten sonra üst kısımda yer alan Steam yazısına tıklayın. Bunu yaptığınızda bir pencere açılacak. Açılan pencere üzerinden ayarlar menüsüne girin. Bu menüye erişmek için bir yöntem daha bulunuyor. Oyundayken "Shift Tab" kısayolunu kullanabilir ve "Ayarlar" menüsüne tıklayabilirsiniz.

Menüden "Oyun İçi" sekmesine girin. Çeşitli seçenekler ile karşılaşacaksınız. "Oyun içi FPS sayacı" kısmından bir konum belirleyin. Örneğin söz konusu bilginin ekranın sol üst köşesinde yer almasını istiyorsanız "Sol üst" seçeneğini seçebilirsiniz. Son olarak "Tamam" butonuna basın. Peki, PUBG'de ping nasıl gösterilir?

PUBG Ping Gösterme Adımları

  • PUBG: Battlegrounds'ı açın.
  • Ayarlar menüsüne girin.
  • "Oynanış" sekmesine tıklayın.
  • "Ağ Hataları İstatistikleri" kısmını "Etkinleştir" olarak ayarlayın.
  • "Uygula" butonuna basın.

Battle Royale Oyunu PUBG Ne Kadar İnternet Yer?
OYUN

Battle Royale Oyunu PUBG Ne Kadar İnternet Yer?

PUBG ne kadar internet yer sorusunun cevabı, popüler battle royale oyununu oynayan pek çok oyuncu tarafından oldukça merak ediliyor.

Yıllardır popülerliğini sürdüren oyunda ping değerlerine ulaşmak için öncelikle bilgisayarınızda yüklü olan PUBG: Battlegrounds'ı açın. Bir sonraki adımda ayarlar menüsünü görüntüleyin. Açılan menü üzerinden "Oynanış" sekmesine girin.

"Oynanış" sekmesinden "Ağ Hataları İstatistikleri" bölümünü "Etkinleştir" olarak ayarlayın. Son olarak "Uygula" butonuna tıklayın.

Bu rehberde dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan battle royale oyunu PUBG'de ping ve FPS nasıl gösterilir sorusunu yanıtladık. Rehberimizde yer alan adımları uygulayarak söz konusu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR