Stellaris Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Piyasadaki en detaylı, uzayda geçen bir strateji oyunu olan Stellaris’e Türkçe yama yüklemek istiyorsanız bu yazımıza muhakkak göz atın.

stellaris-turkce-yama

Strateji oyunları ülkemizde epey seviliyor. Hele ki Stellaris gibi karmaşık ve detaylı bir oyunu oynamak için yanıp tutuşan binlerce insan var. Pek çok insan Stellaris’i oynamak istiyor ancak bir problem var. Stellaris’in Türkçe dil desteği yok. Peki ne yapacağız? Evet, Stellaris Türkçe yamaya ihtiyacımız var.

Stellaris diğer oyunlara hatta kendi türündeki oyunlara kıyasla çok detaylı ve büyük bir oyun. Günlük hayatta kullanmadığımız pek çok kavram, kelime ve terim bu oyunda sıklıkla yer alıyor. Haliyle pek çok strateji sever İngilizcesine güvenmediği için bu yapımı oynamaya çekiniyor.

Biz de sizler için Stellaris Türkçe yama nasıl indirilir, nasıl yüklenir izah edelim dedik. Böylece artık pek çok kişi Stellaris Türkçe yama sayesinde oyunu rahat bir şekilde oynayabilir.

Stellaris Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un Stellaris Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sağ taraftaki Yamayı İndir seçeneğine tıklayın.
  • Stellaris’in Türkçe yaması ücretli bir şekilde sunuluyor. anonymousceviri.com’un rehberini okuyarak konu ile alakalı detaylı bilgi alabilir ve istemcilerini indirerek Stellaris’i hızlı bir şekilde Türkçe yapabilirsiniz.

En İyi Sıra Tabanlı Strateji Oyunları
OYUN

En İyi Sıra Tabanlı Strateji Oyunları

Strateji oyunlarının pek çok alt türünden biri olan sıra tabanlı oyunlar her geçen gün daha da popülerlik kazanıyor.

Stellaris Hakkında

Stellaris, Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayımlanan bir 4X strateji oyunudur. Uzayda geçen bir strateji oyunu olan Stellaris bu alandaki en iyi oyunlardan biridir. 

Oyundaki amacımız kendi uzay imparatorluğumuzu kurmak. Keşfederek, diplomasi yaparak ve savaşarak kendi imparatorluğumuzu geliştirmeye çalıştığımız bu yapım pek çok özelliği ile bizlere benzersiz bir strateji deneyimi vadediyor. Oyunun başında rastgele oluşturulan bir galaksinin içinde bir imparatorluk veya uygarlıkla oyuna başlıyoruz. Bundan sonrası ise tamamen bizim elimizde.

Oyunda çok çeşitli uygarlık türleri bulunuyor. Her bir uygarlık diğerlerinden farklı özelliklere ve oynanış tarzlarına sahip. Kendinize uygun uygarlığı zaman içerisinde oynaya oynaya keşfedebilirsiniz.

En İyi RTS (Strateji) Oyunları
OYUN

En İyi RTS (Strateji) Oyunları

RTS oyunları strateji tutkunlari için en önemli türlerden bir tanesidir. RTS, Real Time Strategy (Gerçek Zamanlı Strateji) kelimelerinin baş harfleri ile oluşturulmuş bir kısaltmadır.

Türkçe yamaya en çok ihtiyaç duyan oyunlardan biri hiç şüphesiz Stellaris’ti. Bu yapımın artık Türkçe olarak oynanabiliyor olması Türk oyuncuları için son derece pozitif bir durum. 

Stellaris, diğer pek çok Paradox Interactive oyunu gibi DLC’ler ile zenginleştirilmiş bir oyun. Stellaris deneyiminizi bambaşka boyutlara taşıyacak bu DLC’ler maalesef ülkemizde artık pahalı olsa da çok kıymetli içerikleri oyuna dahil ediyorlar. Son zamlardan sonra Stellaris'in fiyatı da indirilebilir içeriklerinin de fiyatı arttı. Eğer oyunu çok sevdiyseniz ve daha fazla içerik görmek istiyorsanız, bütçeniz de imkan veriyorsa DLC’leri de satın almanızı öneririz.

Stellaris Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz bu yamayı ne kadar zamandır bekliyordunuz? Stellaris Türkçe yama sizce nasıl olmuş? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR