Dynamic Island Benzeri İşlev Sunan Tecno Spark 20C Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Tecno Spark 20C özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Dynamic Port işleviyle öne çıkan yeni telefon!

Dynamic Port olarak isimlendirilen özelliği ile dikkatleri üzerinde toplayan Tecno Spark 20C özellikleri neler? Bu rehberde çok şık bir görünüme sahip olan akıllı telefon modelinin donanım konusunda neler sunduğunu açıkladık.

Tecno Spark 20C Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 6,6 inç
  • Ekran Teknolojisi: LCD
  • Ekran Çözünürlüğü: 720 x 1612 piksel
  • Ekran Yenileme Hızı: 90Hz
  • İşlemci: Sekiz çekirdekli işlemci
  • RAM: 8 GB (4 GB RAM + 4 GB Sanal RAM) / 16 GB (8 GB RAM + 8 GB Sanal RAM)
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 50 MP ana kamera
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Batarya Kapasitesi: 5.000 mAh
  • Kablolu Şarj: 18W

Tecno Spark 20C modelinde Dynamic Island benzeri "Dynamic Port" isimli bir özellik bulunuyor. Bu özellik, kilit ekranından çıkılmadan üst kısımdan çeşitli bilgilere erişilmesini ve bazı işlemlerin kolayca yapılabilmesine imkân tanıyor. Bunların yanı sıra daha fazla ekran alanı elde ediliyor.

6,6 inç ekran büyüklüğüne sahip olan akıllı telefon, LCD ekran üzerinde 720 x 1612 piksel çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunuyor. Telefonda 8 GB (4 GB RAM + 4 GB Sanal RAM) ve 16 GB (8 GB RAM + 8 GB Sanal RAM) üzere iki farklı RAM seçeneği mevcut.

Tecno Phantom V Fold Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Tecno Phantom V Fold Özellikleri ve Fiyatı

Tecno Phantom V Fold özellikleri, katlanmış telefon kullanmaktan keyif alan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, şık tasarımı ve donanım bileşenleriyle dikkat çeken yeni katlanabilir akıllı telefon modeli neler sunuyor? Bu rehberde

128 GB depolama alanına sahip telefonda hangi işlemcinin tercih edildiği açıklanmadı ancak daha önce Geekbench testinde ve Google Play Console'da ortaya çıkan bilgilere telefonda MediaTek Helio P35 bulunuyor. Resmî bilgi olmadığından ötürü cihazda farklı bir işlemci de olabilir.

5000 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefonda 18W kablolu şarj desteği bulunuyor. Peki, 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan Tecno Spark 20C ne kadar fiyat etiketiyle satılacak?

Tecno Spark 20C Fiyatı

Tecno Spark 20C olarak isimlendirilen yeni akıllı telefon modeli 9 bin 499 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Tecno Camon 20 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Tecno Camon 20 Pro 5G Özellikleri ve Fiyatı

Çinli teknoloji Tecno Mobile tarafından geliştirilen Tecno Camon 20 Pro 5G geçtiğimiz haziran ayında piyasaya sunuldu.

Bu rehberde Tecno Spark 20C ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR