Gönderen : turgay
Tarih : 13 Mayıs 2008 Salı 01:06 |
5 puan |
süper bi program Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : şule şanlı
Tarih : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 16:52 |
5 puan |
bu programa çok ihtiyacım olduğu bir anda sitenizde ulaştım. nasıl memnum kaldığımı anlatmam çok zor. herkese şiddetle tavsiye ediyorum. bir sn bile düşünmeden indirin. proramı yapan,siteye koyarak bizlere ücretsiz ulaştıran herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : bluearrow
Tarih : 06 Mayıs 2008 Salı 20:54 |
3 puan |
arkadaşlar kiminiz türkçe kiminiz ingilizçe yazmışsınız hangisi doğru acaba lütfensöyleyin indiripkullanmakistiyorum cemertem rumuzlu editörün cevabı: Program Türkçedir. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : cihat
Tarih : 27 Nisan 2008 Pazar 12:28 |
4 puan |
 bence harika bir program ama ben 4 verdim niye diycek olursanız zor yükleniooo Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 1 |
|
|
Gönderen : Ferhat
Tarih : 13 Nisan 2008 Pazar 15:29 |
5 puan |
Açık kaynak kodlu ne anlama geliyor?Soruma cevap verirseniz memnun olurum.Teşekkürler. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 2 |
|
|
Gönderen : soner
Tarih : 31 Mart 2008 Pazartesi 18:26 |
5 puan |
ben bişeyi merak ediyorum yardımcı olursanız cok sevinirim... sımdı ben microsofun 2007 deneme surumunu kullanıyorum nısanın sonunda bıtecek bunu yuklesem bır sorun olurmu dosya acarken yada eskılerını goruntulerken bır uyumsuzluk olurmu Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : abdullah
Tarih : 29 Mart 2008 Cumartesi 19:22 |
5 puan |
süper bişi 2. kullanışın 1. si cd dendi.şimdi internetten indirdim bu sitede mükemmel programlar var Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 1 |
|
|
Gönderen : senol45
Tarih : 12 Mart 2008 Çarşamba 16:12 |
5 puan |
harika herkese tavsiye ederim Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 1 |
|
|
Gönderen : ugur
Tarih : 06 Mart 2008 Perşembe 07:07 |
5 puan |
cok güzel microsoft'a bu program kapak olsun ! bizden lisanslarası aktivite istedi durdu şimdi openoffice var dert yok ! :D Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 2 |
|
|
Gönderen : emre
Tarih : 04 Mart 2008 Salı 19:40 |
5 puan |
walla çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim  Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 1 |
|
|
Gönderen : ahmet
Tarih : 23 Şubat 2008 Cumartesi 20:54 |
5 puan |
çok iyi program çok işime yaradı emeğiniz için tsk Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 3 |
|
|
Gönderen : musti
Tarih : 23 Şubat 2008 Cumartesi 11:56 |
5 puan |
bence süpeer bir programm Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 2 |
|
|
Gönderen : remzi
Tarih : 20 Şubat 2008 Çarşamba 22:11 |
 3 puan |
Bu programı 2. yükleyişim.1.yüklememde bir dosya bozuk yükledi,şimdi ise yüklemeyi yaptım kurulumda tamam masa üstüne tıklıyorum içindeki dosyaları gösteriyor jawa-winzıp gibibu programı nasıl kullanabilirim. Aenodin rumuzlu editörün cevabı: Programı indirdikten sonra kurduğunuzda başlat menüsünde de yerini alacaktır OpenOffice. Oradan ulaşabilirsiniz. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 4
Hayır: 3 |
|
|
Gönderen : mustafa
Tarih : 20 Şubat 2008 Çarşamba 20:49 |
5 puan |
tavsiye ederimm ii bi pro.. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : can
Tarih : 18 Şubat 2008 Pazartesi 23:35 |
2 puan |
bu sitesi çok güncel ve kaliteli bi site ve indirdiğim hiçbişeyde virüs çıkmadı ayrıca ben webmaster'ım bu site çok hoşuma gitti yani işi tutturmuşlar gerçekten tasarimida kendide hoş...elinize saglık Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : olcay
Tarih : 18 Şubat 2008 Pazartesi 19:11 |
5 puan |
harika bir bir office ama dahada geliştirilmesi lazım  Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : pusat_4443
Tarih : 18 Şubat 2008 Pazartesi 14:13 |
5 puan |
çok mükemmel kardeş dahası olmalı bence mükemmellll Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : lincoln
Tarih : 18 Şubat 2008 Pazartesi 01:01 |
5 puan |
süüüüüüüüppppperrrrrrrrrrrrrrrr.. harika olmuş ama gerçekten harika olmuş yotumlardadan belli oluyo saten özelliklede uğurun yorumundan . Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 2
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : uğur
Tarih : 14 Şubat 2008 Perşembe 21:01 |
5 puan |
gerçekten harika bir program bende öfis yoktu çok işme yaradı aallah bu programda emeyi geçen herkezi mutlu etsin mühişş Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 2
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : Ali Semerci
Tarih : 14 Şubat 2008 Perşembe 09:34 |
3 puan |
Daha kurup kullanmadım.Bilgisayardaki kurulu olan ofis programını kaldırmamız mı gerekiyor.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.İyi çalışmalar. cemertem rumuzlu editörün cevabı: Hayır kaldırmanıza gerek yoktur. Uyumlu çalışabilmektedir. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 2
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : ben burak
Tarih : 12 Şubat 2008 Salı 17:18 |
5 puan |
 bu ne işe yarıyo ya tam anlıyamadım Aenodin rumuzlu editörün cevabı: Microsoft Office programlarına alternatif bir ofis yazılım paketidir. Microsoft Office'in yapabildiği birçok şeyi bu ücretsiz yazılım ile de yapabilirsiniz. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 2
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : umut
Tarih : 12 Şubat 2008 Salı 15:39 |
5 puan |
harika bişey bu yaa..tansiye ederim Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : bayrak
Tarih : 10 Şubat 2008 Pazar 22:02 |
 3 puan |
Hatalar giderildi denmiş.Daha önceki sürümlerinde power pointleri direk olarak açamıyor ve gösterim için slayt hazırlama menüsü açılyor f5 ile seyredilebiliyordu ayrıca ilk slayttan sonra ses gidiyordu(pps hazırlarken müzik ilk slayta gömülür ama m ofis ile açınca tüm slayt devam eder).Bunlar düzeltildimi?Bilgilendirirseniz seviniriz. Aenodin rumuzlu editörün cevabı: Sayın ziyaretçimiz araştırmam doğrultusunda 2.3.1 sürümünde sadece PDF dosya boyutları farklılıkları ile ilgili hatalar ve Writer hücre sayıları hatalarının düzeltilmiş olduğunu buldum. PPS hatalarının bahsi geçmemektedir. Bir sonraki sürümünde düzeltilmesini istediğiniz bug bildirimleriniz var ise bunları openoffice.org.tr adresine yapabilirsiniz. İyi günler dileriz. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 3 |
|
|
Gönderen : Özgür Ülüş
Tarih : 21 Kasım 2007 Çarşamba 18:48 |
|
Okadar işime yaradıki anlatamam çok saolun şu na benim için yaptığınız iyiliği anlatmaya kelimeler yetmez gerçekten çok sağolun... Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : vedat
Tarih : 08 Kasım 2007 Perşembe 01:51 |
|
herkes ve özellikle bilgisayar öğretmenleri uzmanları bu programdan bahsediyor ücretsiz olması çok büyük avantajyeni çıkan yasada korsan yazılımkullanmak pahalıyamaal olabilir size bu programı kullanıın "bence" Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : sakillllcannnn
Tarih : 09 Ekim 2007 Salı 16:05 |
|
 bence süper bi program ms office kadar fonksiyonlu  Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : Mustafa
Tarih : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 22:19 |
|
Ms Office kullanıcılarına mükemmel bir alternatif. Ayrıca Acık kaynak kodlu oldugu icin kanunlarla basınızın belaya girme ihtimali yok...  )) Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : melih
Tarih : 13 Mayıs 2007 Pazar 09:50 |
|
Ben bu programı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Sistemimde microsoft office yüklü değil. Yerine open office var. Kullanmanızı öneririm. Bazı eksik yanları var. Mic.'a göre daha yavaş. Ama olumlu yönleri ile bunu kurtarıyor. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : YAGMURADAM
Tarih : 21 Nisan 2007 Cumartesi 17:02 |
|
ben programı herkese tavsiye ederim.ücretsiz olması aldatmasın.harika bir ofis programı Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : EXIT
Tarih : 02 Nisan 2007 Pazartesi 18:09 |
|
arkadaşlar hiç indiren yokmu veyatta deneyen sölesin ona göre indiricez Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : burak
Tarih : 20 Ekim 2006 Cuma 14:17 |
|
bu program harika daha önceki sürümlerinin hepsini sırayla kullandım ve hiç bir problem yaşamadım 2.0.3 versiyonu gayet iyi ve diğer sürümlerde olan eksiklikleri tamamen kapatmışlar bence bunu daha yeni yüklüyorum umarım buda iyidir.teşeküürler
Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : kıro
Tarih : 19 Ekim 2006 Perşembe 21:47 |
|
Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 2
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : Jonas
Tarih : 31 Ağustos 2006 Perşembe 02:19 |
|
efc4fe0fc5e851108982a706d6383d33 <a href="http://17.posciache.com/fotocamera-digitale-5-megapixel/"> fotocamera-digitale-5-megapixel </a> http://10.qualifioretti.com/radice-di-zenzero/ <a href="http://9.posciache.com/pene-dimensioni/"> pene-dimensioni </a> <a href="http://2.perlocammino.com/federazioni/"> federazioni </a> http://12.giustiziamosse.com/nokia-suoneria-compositore/ <a href="http://2.giustiziamosse.com/auto-modello-1-10/"> auto-modello-1-10 </a> <a href="http://5.evenniate.com/comunione-vestito/"> comunione-vestito </a> http://2.posciache.com/mappa-terra-di-mezzo/ <a href="http://15.giustiziamosse.com/voli-pavia/"> voli-pavia </a> <a href="http://3.giustiziamosse.com/suoneria-x-telit-g82/"> suoneria-x-telit-g82 </a> http://15.giustiziamosse.com/vendita-rustico-gavorrano/ <a href="http://13.giustiziamosse.com/loghi-via-sms-nokia/"> loghi-via-sms-nokia </a> <a href="http://8.posciache.com/uisp-firenze/"> uisp-firenze </a> http://9.qualifioretti.com/buffetti-editore/ <a href="http://5.evenniate.com/viaggi-aereo-biglietto/"> viaggi-aereo-biglietto </a> <a href="http://6.qualifioretti.com/quotazione-usato-volvo-v40/"> quotazione-usato-volvo-v40 </a> http://3.giustiziamosse.com/3m-lavagna-portatile/ <a href="http://12.posciache.com/curva-di-laffer/"> curva-di-laffer </a> <a href="http://13.evenniate.com/carta-prepagata-kalibra/"> carta-prepagata-kalibra </a> http://10.posciache.com/ragazza-sankt-anton/ <a href="http://11.perlocammino.com/voli-basso-costo-stati-uniti/"> voli-basso-costo-stati-uniti </a> <a href="http://2.evenniate.com/finanziamento-veronella/"> finanziamento-veronella </a> http://14.qualifioretti.com/film-in-videocassetta/ <a href="http://1.perlocammino.com/foto-ragazze-erotismo-17/"> foto-ragazze-erotismo-17 </a> de193be5b8f79b7a2b90dfbc674c0d5b Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 2 |
|
|
Gönderen : Warren
Tarih : 05 Ağustos 2006 Cumartesi 10:22 |
|
f1a5de3bb28ab0b33554bf50e41b2cd8 <a href="http://1.diretroal.com/autoaziendaligermania/"> autoaziendaligermania </a> http://9.diretroal.com/smart1adsl/ <a href="http://17.lenovenote.com/finanziamentobagheria/"> finanziamentobagheria </a> <a href="http://2.lenovenote.com/ufficiocurno/"> ufficiocurno </a> http://4.fuorgirati.com/medicinatradizionalecinese/ <a href="http://5.lenovenote.com/statisticacommercio/"> statisticacommercio </a> <a href="http://13.lenovenote.com/tiffany/"> tiffany </a> http://12.fuorgirati.com/duplicazioni/ <a href="http://8.fuorgirati.com/dolcediabetici/"> dolcediabetici </a> <a href="http://13.fuorgirati.com/formattazionetesi/"> formattazionetesi </a> http://12.mutoaspetti.com/animallove/ <a href="http://10.qualtinegasse.com/manchesterhotel/"> manchesterhotel </a> <a href="http://4.qualtinegasse.com/frigoriferodaincassorex/"> frigoriferodaincassorex </a> http://13.diretroal.com/lettoletti/ <a href="http://7.fuorgirati.com/viaggidubai/"> viaggidubai </a> <a href="http://9.diretroal.com/fondicomuniinvestimentoonline/"> fondicomuniinvestimentoonline </a> http://13.mutoaspetti.com/freemoviesex/ <a href="http://10.qualtinegasse.com/screensavercani/"> screensavercani </a> <a href="http://6.diretroal.com/campanella/"> campanella </a> http://15.lenovenote.com/santarcangelodiromagna/ <a href="http://8.qualtinegasse.com/orgasmosessuale/"> orgasmosessuale </a> <a href="http://15.mutoaspetti.com/poesiadamoreamo/"> poesiadamoreamo </a> http://16.diretroal.com/copertinacdnomade40/ <a href="http://9.fuorgirati.com/gonnaslip/"> gonnaslip </a> 75a742eec33669b1edde3eaa6b5f0c97 Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 3 |
|
|
Gönderen : gul
Tarih : 23 Aralık 2005 Cuma 02:26 |
 |
Merhabalar, Ben programi Türkce diye indirmistim ancak tamamen ingilizce ayrica durmadan hata veriyor lütfen yardimci olabilirmisiniz arkadaslar? Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 3
Hayır: 1 |
|
|
Gönderen : mustafa
Tarih : 07 Aralık 2005 Çarşamba 21:17 |
 |
bunda türkçe yazıo ama türkçe deil nasıl oluyo Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : nusret
Tarih : 08 Mart 2005 Salı 22:03 |
|
evet çok güzel bir program olduğu söyleniyor.tavsiye üzerire indiriyorum. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : deniz arslan
Tarih : 10 Kasım 2004 Çarşamba 04:53 |
|
Kullanımı kolay, kaynakları açık. Herşeyi derli toplu görmek isteyenler için bulunmaz bedava fırsat. Teşekkürler.... Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : murat konyaly
Tarih : 10 Kasım 2004 Çarşamba 04:51 |
|
Ey Microsoft! Gerçek ve güçlü bir rakibin var, artık. Kullanıcılar, deneyin kazanacaksınız. Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : kalite.kontrol
Tarih : 10 Kasım 2004 Çarşamba 04:48 |
|
MS'un monopol uygulamalarından sıkılan kullanıcılara ve geliştiricilere açık kaynaklı bir "very perfect" fırastı. Bence herkesin en az bir kez denemesi ve tüm uygulamaları için fikir edinmesi gerekir Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 0
Hayır: 0 |
|
|
Gönderen : Mustafa
Tarih : 19 Mayıs 2004 Çarşamba 11:09 |
|
sevdim Bu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet: 1
Hayır: 0 |
|