Airbnb Yapay Zeka Destekli Yeni Özelliklerini Tanıttı!

Popüler seyahat uygulaması Airbnb, yapay zekâ destekli yeni özellikleriyle kullanıcılara daha da kolaylık sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Airbnb Yapay Zeka Destekli Yeni Özelliklerini Tanıttı!

Airbnb'nin yaz dönemi en hareketli dönemi oluyor çünkü gerek misafirler gerek ev sahipleri için oldukça dolu dolu geçiyor ancak bu kez şirket, grup rezervasyonları için sadece birkaç güncellemenin yanı sıra müzik, film, TV ve spor dünyasının ünlü isimlerinin ev sahipliği yaptığı deneyimlerden oluşan "İkonlar" adlı yeni bir kategori sunuyor.

Muhtemelen tüm kullanıcılara ulaşacak tek güncelleme olan grup rezervasyon özellikleri, kişilerin ortak istek listeleri oluşturmasına olanak tanıyor ve grupta bir yeri kiralamak artık çok daha kolay.

Yeni Airbnb Özellikleri Neler?

Airbnb Yapay Zeka Destekli Yeni Özelliklerini Tanıttı!

Kullanıcılar artık telefonlarındaki kişiler veya bir bağlantı aracılığıyla arkadaşlarını veya ailelerini bir istek listesine davet edebiliyorlar. Grup üyeleri bir listeye kiralık daire ekleyebilir, bu daire hakkında not bırakabilir veya rezervasyona karar vermek için oy kullanabilirler.

Üyelerden biri daireyi rezerve ettikten sonra, insanları bir kartpostal ile seyahatte kendileriyle birlikte seyahat etmeye de davet edebilecekler. Davet kartında adres, check-in talimatları ve Wi-Fi şifreleri gibi ayrıntılar da yer alacak.

Airbnb ayrıca tüm gezginlerin ev sahibiyle sohbet edebileceği ve mesajlara yanıt verebileceği yeni bir mesaj sekmesi de sunuluyor. Ev sahipleri, konuklara tesisin ödeme kılavuzunu göndermek gibi soruları yanıtlamak için yapay zekâ destekli önerileri kullanabilecekler.

Seyahatseverlerin Mutlaka Kullanması Gereken Mobil Uygulamalar
YAZILIM

Seyahatseverlerin Mutlaka Kullanması Gereken Mobil Uygulamalar

Seyahate çıkmak, yeni yerler keşfetmek, farklı lezzetler tatmak, yeni insanlarla tanışmak, birçoğumuzun en çok sevdiği ve keyif aldığı aktivitelerin başında gelmektedir.

Peki siz yeni Airbnb özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.