Google'ın Dosya Paylaşım Uygulaması Windows'ta Kullanıma Açıldı!

Google, bugün yapmış olduğu duyuruda Windows için kullanıma sunduğu uygulama hakkında bilgiler verdi. İşte detaylar!

Google halihazırda var olan dosya paylaşım uygulamasını bugün Windows bilgisayarlar için kullanıma sundu. Uygulama Android işletim sistemine sahip telefon ve Chromebook'lar arasında dosya paylaşmada kolaylık sağlayacak.

Nearby Share adı verilen bu uygulamanın beta sürümü geçtiğimiz ay kullanıma sürülmüştü. Uygulamanın beta sürümünü 1,7 milyon kişinin yüklediğini açıklayan Google, kullanıcıların eklentiyi 50 milyondan fazla dosyayı göndermek için kullandıklarını açıkladı.

Nearby Share Dosya Gönderiminde Kolaylık Sağlıyor

Nearby Share paylaşım esnasında dosyanın gönderim süresini gösteriyor. Ayrıca gönderim öncesinde paylaştığınız dosyadan emin olmanız için resim önizlemesi de sunuyor. Uygulamayı önümüzdeki dönemde daha da geliştireceğini açıklayan Google, bazı bilgisayar şirketleriyle görüşmeler yapıyor.

Google’ın yeni uygulamasını kullanmak için bilgisayarınızda yer alan WiFi ve Bluetooth uygulamlarını açmanız gerekiyor. Uygulamayı yükledikten sonra diğer paylaşım uygulamalarında olduğu gibi ilgili dosyayı cihazı seçtikten sonra sürüklemeniz yeterlidir.

Son olarak uygulamanın kesintisiz çalışması için dosya aktarımı yaptığınız cihazların aralarındaki mesafe en fazla 4 metre olması gerekiyor.

Google, AR Gözlükleriyle Oynanabilen Yeni Oyununu Piyasaya Sürdü!
OYUN

Google, AR Gözlükleriyle Oynanabilen Yeni Oyununu Piyasaya Sürdü!

Google Franchise’ın 45.yıl kutlamaları sebebiyle ürettiği Space Invaders: World Defense oyununu Android ve iOS için kullanıma sunuldu.

Google'ın yeni uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?  Aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR