Google+ Hangout Gmail'e Geliyor

Google, Gmail içerisindeki sohbet menüsünü Google+ Hangout ile değiştirmek için gereken düzenlemeleri yapmaya başladı. Google blog yazısında "Peer-to-peer teknolojisini kullanan eski görüntülü sohbetin aksine, Hangout sizlere daha yüksek kalite ve güvenli

Google+ Hangout Gmail'e Geliyor

Google, Gmail içerisindeki sohbet menüsünü Google+ Hangout ile değiştirmek için gereken düzenlemeleri yapmaya başladı.

Google blog yazısında "Peer-to-peer teknolojisini kullanan eski görüntülü sohbetin aksine, Hangout sizlere daha yüksek kalite ve güvenlik sunmak için Google ağının altyapısını kullanıyor." açıklamasını yaptı.

Gmail üzerine yeni eklenecek olan Hangout özelliğiyle birlikte daha önce konuştuğunuz kişilerle kolaylıkla irtibata geçebileceksiniz. Bunun dışında Hangout özelliğini kullanabilmeniz için arkadaşlarınızın Gmail üzerinde çevrimiçi olmalarına da gerek yok. Eğer Google+ hesapları tarayıcıları üzerinde açıksa, arkadaşlarınızla Hangout yapma imkanına sahip olacaksınız.

Google+ profiline sahip olan Gmail kullanıcıları bir kerede dokuz kişiye kadar görüntülü konuşma fırsatına sahip olacak. Sohbet ettiği kişilerle aynı anda Youtube üzerinden video izleyebileceği gibi, Google Dosc üzerinde ortak bir çalışma yapabilecek ve gerekli durumlarda ekran paylaşabilecek.

Gmail ile Hangout
İNTERNET

Gmail ile Hangout

Google, görüntülü konuşma servisi Hangout'u yakın zaman içerisinde Gmail görüntülü sohbetin yerine entegre edeceğini duyurdu.

Google tarafından yapılan başka bir açıkalama ile "Şu an için tüm hesaplar için tam anlamıyla aktif olmayan Gmail Hangout zaman içerisinde tüm kullanıcılarımız için Gmail görüntülü sohbetin yerini almış olacak." duyuruldu. 2008 yılında Gmail'e eklenen görüntülü sohbetin ardından, Google+ ile geçtiğimiz yıl hayata geçen Hangout birleşmesi acaba kullanıcılara tatmin edici bir görüntülü konuşma sunacak mı?

YORUMLAR