İşe Geç Kalanlara Müjde: Google Meet'in Yeni Özelliği Tam Size Göre!

Google Meet'in yeni özelliği sayesinde görüşmelerde cihazdan cihaza geçiş yapılabilecek. İşte detaylar!

İşe Geç Kalanlara Müjde: Google Meet'in Yeni Özelliği Tam Size Göre!

En popüler görüntülü görüşme uygulamalarından Google Meet'e gelecek olan yeni bir özellik, kullanıcıların Google Meet görüşmeleri sırasında cihazdan cihaza sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasını sağlayacak.

Doğrudan Google tarafından Google Workspace gelişmeleri blogunda paylaşılan bu yeni özellik, bilgisayarların yanı sıra telefon ve tabletler de dâhil olmak üzere Android ve iOS mobil cihazlarda da çalışacak.

Yeni özelliğin pratikte ne gibi faydalar sağlayacağını açıklamak gerekirse örneğin bir kullanıcı ofise geç kalmış olsa da telefonu üzerinden Google Meet görüşmesine katılıp, daha sonra görüşmeyi kapatmak veya görüşmeden çıkmak zorunda kalmadan iş yerindeki bilgisayarında görüşmeye devam etmesi mümkün olacak.

Cihazdan Cihaza Kesintisiz Geçiş Geliyor

google-meet-yeni-ozelligi

Kullanıcılar mevcut görüşmeye yeni cihazdan devam etmek istediğinde aynı Google Meet hesabına giriş yaptığında "Buraya geç" seçeneğini görecekler.

Hatta kullanıcılar ilk cihaz üzerinden görüşmede kalmayı tercih edebilecek ve "Diğer katılma seçenekleri" altında "Buraya da katıl" seçeneğini seçerek ikinci cihazı da görüşmeye dâhil edebilecekler.

Yeni ve kesintisiz cihaz geçişi özelliği önümüzdeki haftalarda Google Workspace müşterilerine ve kişisel Google hesabı olan kullanıcılara sunulacak.

Google Meet, Kullanıcıların Beklentilerini Karşılıyor: Yeni Özelliğin Avantajları Neler?
İNTERNET

Google Meet, Kullanıcıların Beklentilerini Karşılıyor: Yeni Özelliğin Avantajları Neler?

Google, yakın zamanda Meet uygulamasını sunumlar sırasında ek açıklamalar paylaşma olanağı sağlayacak bir özellik getirdi. Artık kullanıcılar sunum yapmaya başladığında yeni özellik varsayılan olarak etkinleştirilecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR