Marvel's Wolverine Oynanış Görüntüleri ve Detayları Sızdırıldı!

Insomniac Games'e saldırı düzenleyen hacker grubu, geliştiricilere tanınan sürenin sona ermesiyle Marvel's Wolverine'e yönelik ele geçirdiği detayları sızdırdı.

Marvel's Wolverine Oynanış Görüntüleri ve Detayları Sızdırıldı!

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta Insomniac Games çalışanlarının kişisel verilerinin ve geliştiricilerin yeni oyunu Marvel's Wolverine'in bir dizi görüntü ve detayının çalındığına yönelik gelişmeler yaşanmıştı.

Çok geçmeden Sony Interactive Entertainment'ın sahibi olduğu Insomniac Games'in yakında çıkacak olan Marvel's Wolverine ile ilgili saldırıya uğradığı doğrulanırken, hacker grubuna yönelik detaylar da gelmeye başlamıştı.

Rhysida isimli bir hacker grubu saldırıyı üstlenirken, Insomniac Games'e 7 gün süre verdiklerini açıklamış, bu süreçte gerekli ödeme yapılmazsa tüm ele geçirilen verilerin internete sızdırılacağını belirtmişti.

Marvel's Wolverine'e Yönelik Görüntüler Sızdırıldı

O sürenin bu sabah saatlerinde dolmasıyla çalınan tüm veri, detay ve videolar sızdırıldı. Elbette bu görüntüler çok geçmeden silinebilir fakat oyuna yönelik pek çok oynanış videosu hâlihazırda internet ortamında dolaşmakta.

Eğer oyuna dair önceden fikir sahibi olmak istiyorsanız, sızdırılan tüm detaylara ve videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Marvel’s Wolverine Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı
OYUN

Marvel’s Wolverine Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Marvel’s Wolverine oyununun çıkış tarihi gün yüzüne çıktı.

Peki siz sızdırılan detaylar ve görüntüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.