MrBeast, X’te Paylaştığı Videolardan Ne Kadar Kazandığını Açıkladı: Yine Rekor Kırdı!

MrBeast, X'in yeni reklam geliri özelliğini test etti ve elde ettiği geliri tüm dünyaya açıkladı. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde MrBeast, X üzerinden eski videoları yeniden paylaşarak büyük gelirler elde ettiğini açıkladı. Elon Musk'ın X platformunda reklam geliri sistemini denemesinden bu yana MrBeast birçok eski YouTube videosunu platforma yükledi. 

X'in yeni gelir sistemi Elon Musk'ın devralmasından sonra gerçekleşti. MrBeast de potansiyel kazançların değerli olup olmadığını kendisi belirlemeye karar verdi.

MrBeast Eski Videoları Üzerinden 1 Milyon Dolar Kazandı

MrBeast deneyiminin sonuçlarını eski videolarının X üzerinden ne kadar görüntüleme aldığını ve bununla ne kadar gelir elde ettiğini göstererek açıkladı. 

MrBeast'in paylaştığı verilere göre videoları 100 milyondan fazla görüntüleme aldı. En çok izlenen videosu ise 177 milyon görüntülenmeye ulaşarak ''$1 Car vs $100,000,000 Car'' oldu.

Toplamda yaklaşık olarak bir milyon dolarlık reklam geliri elde ettiğini belirtti. Ayrıca X'i video içeriği için kullanma deneyimini ''harika'' olarak nitelendirerek şunları ekledi:

''Bu geliri daha iyi içerikler çıkarabilmek için video bütçeme ekliyorum.''

X (Twitter) Video İndirme ve Kaydetme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

X (Twitter) Video İndirme ve Kaydetme Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda X'de (Twitter) dolaşan çok sayıda video gördük. İster sevimli köpek videoları, ister tartışmalı bir konuda ciddi bir video olsun, o videodan bıkana kadar tekrar ve tekrar izlemeyi seviyorsunuz.

MrBeast'in hayranları kazanmış olduğu kazanç için onu tebrik ederek destekleyici yorumlar bıraktılar.

YORUMLAR