Riot Games'in Geliştirdiği MMO Oyununda Yeni Gelişme: Oyun Hangi Aşamada?

Riot Games'in aldığı yeni karara göre MOBA'nın spin-off MMO oyunu için mevcut çalışmalar sıfırlandı ve yapıma yeniden başlandı. Peki ama neden? İşte detaylar!

League of Legends hayranlarının üzüleceği bir gelişme yaşandı. Riot Games'e ait MOBA'nın MMO spin off-u uzun bir süredir geliştirme aşamasındaydı ancak alınan yeni bir kararla oyunun yapımına sıfırdan tekrar başlanacak.

Riot Games'in kurucu ortaklarından olan Marc Merrill, X hesabından paylaştığı tweet ile oyun hakkındaki gelişmeyle ilgili açıklama yaptı. Paylaşılan tweette MMO'yu geliştirmek için şu ana kadar kat edilen yolu sıfırlamaya ve çalışmalara en baştan başlayacaklarını belirtti.

Yeni MMO Ne Zaman Gelecek?

Bir süredir oyunla ilgili herhangi bir haber gelmemesi hayranların süreç hakkında meraklanmaya başlamasına sebep oldu. Marc Merrill de konuyla ilgili açıklama yapmaya hayranların haber beklediğini bildiğini ve oyun üzerinde hala çalıştıklarını söyleyerek başladı.

Ancak verilen bir kararla projeyi sıfırlamaya ve çalışmalara en baştan başlamaya yönelik bir hamle yapıldı. Bunun nedeni ise Riot Games'in hayranlarına beklentilerin daha üzerinde benzersiz bir deneyim sunmak istemesi.

Marc Merrill paylaştığı tweette şunları söyledi:

“Daha önce Runeterra boyasıyla oynadığınız bir MMO'yu hepinizin istediğine inanmıyoruz; Runeterra'nın potansiyelinin hakkını tam anlamıyla vermek ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların inanılmaz derecede yüksek beklentilerini karşılamak için, türün gerçekten önemli bir evrimi gibi hissettiren bir şey yapmamız gerekiyor," dedi Merrill. "Bu çok büyük bir zorluk, ancak son derece tutkulu MMO oyuncularından ve oyun geliştirme emektarlarından oluşan ekibimizin bunu takip etmek için inanılmaz derecede motive olduğu bir görev."

Yıllandıkça Güzelleşen 6 Muhteşem MMO Oyunu
LİSTELER

Yıllandıkça Güzelleşen 6 Muhteşem MMO Oyunu

Online oyunların tarihine baktığımızda aralarından çok azının aynı tazelikte kaldığını görüyoruz. Bizi alıp dünyanın öbür ucundaki insanlarla bir araya getiren, karakterlerimizde bambaşka dünyalar keşfettiğimiz bu oyunlar arasında öyleleri var ki hiç eskimiyorlar desek yeridir.

Oyunun geliştirilme sürecine sıfırdan başlanmasıyla birlikte çalışan kadroda da bir değişiklik yaşandı. Oyunun yapımına yeniden başlanması ile çıkış tarihinin uzayacağı aşikar. 

YORUMLAR