Netflix'ten The Witcher Hayranlarını Hem Sevindirecek Hem de Üzecek Haber!

The Witcher'ın heyecan verici dördüncü ve beşinci sezonu, Liam Hemsworth'un katılımıyla başlıyor. İşte detaylar!

Netflix, The Witcher dizisinin 5. Sezon ile final yapacağını duyurdu. Bu karar, 4. sezondan ilk görüntülerin paylaşıldığı sosyal medya paylaşımlarıyla birlikte açıklandı.

Daha önce oyunu ile geniş kitlelere ulaşmayı başaran dizi, başrolünde Henry Cavill’in yer aldığı dizisiyle de gündem olmayı başardı. Şimdi ise Liam Hemsworth, 4. sezonda Geralt'ı oynamaya hazırlanıyor.

Son İki Sezon Hangi Kitaplardan Uyarlanacak?

Netflix'in 5. sezonun son sezon olacağını onaylamasıyla The Witcher 4. sezon prodüksiyonu resmi olarak başladı.

Liam Hemsworth'ün Rivialı Geralt'ı oynamaya hazırlandığını gösteren dizi için okunan masadan ilk bakış görüntüsünü paylaşan Netflix, iki sezonun arka arkaya çekileceğini doğruladı.

Ayrıca Netflix, 4. ve 5. sezonların Andrzej Sapkowski'nin son kitapları olan Baptism of Fire, The Tower of the Swallow ve Lady of the Lake'den uyarlanacağını kesin olarak açıkladı.

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Hangi Yeni İsimler Yer Alacak?

Program sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich, "The Witcher'ın sondan bir önceki sezonunu, Rivialı Geralt rolünde Liam Hemsworth'un liderliğindeki bazı heyecan verici yeni eklemeler de dahil olmak üzere muhteşem bir oyuncu kadrosuyla çekmeye başlamaktan büyük gurur duyuyoruz" dedi.

Resimlerde Hemsworth, Joey Batey, Freya Allan, Anya Chalotra ve Meng'er Zhang'ın da aralarında bulunduğu oyuncular bulunuyor. Yeni eklenenler arasında ise Regis'i canlandıracak Laurence Fishburne ve Zoltan'ı canlandıracak Danny Woodburn de yer alıyor.

Dördünü Sezonun Konusu Ne Olacak?

Kıta'yı değiştiren şok edici olayların ardından yeni sezon, savaşın harap ettiği Kıta'yı ve onun birçok şeytanını birbirlerinden ayrı olarak ilerlemek zorunda kalan Geralt, Yennefer ve Ciri'yi konu alacak.

Çok İşinize Yarayacak Witcher 3 Hileleri
OYUN

Çok İşinize Yarayacak Witcher 3 Hileleri

Witcher 3’ü bilmeyen duymayan kaldı mı? Pek sanmıyoruz. Eğer hala oynamadıysanız hiç üzülmeyin ama bir an önce oynamak için de kendinize zaman verin.

Son olarak dördüncü sezon toplamda 8 bölümden oluşacak, ancak sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

YORUMLAR