Togg T10X Modelinin Güncel Teslimat Sayısı Açıklandı!

Togg T10X modeline yönelik şirket, güncel olarak kaç adet teslimat gerçekleştirildiğini açıkladı. İşte güncel rakamlar!

Yerli otomobil firması Togg, ilk Suv modeli T10X'un güncel teslimat sayısını açıkladı. Teslimatların başlamasından bu yana büyük ilgi gören otomobilin teslimat sayısında güncel durum ne?

Kapadokya, Gemlik, Pamukkale, Anadolu, Oltu ve Kula isimli renk seçenekleriyle satışa sunulan Togg T10X’i sokaklarda çok fazla göreceğiz çünkü aracın teslimat sayısı son aylarda oldukça yükseldi.

Güncel Teslimat Sayısı 15 Bini Aştı

Şirketin X hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre Kasım ayında 4.401 adet teslimatı gerçekleştirilen T10X, Mayıs ayından bu yana toplam 15 bin teslimat sayısını geçmeyi başardı.

Isıtmalı ön ve arka koltukları, akıllı şerit takip sistemi, kablosuz şarj ünitesi ile kullanıcılara sürüş keyfini yaşatmak isteyen Togg, T10X modelinin teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. 160 kW motor gücüne sahip aracın azami hızının 180 km/s olduğu biliniyor.

Son dönemde T10X teslimatında dolandırıcılık faaliyetlerinin arttığını söyleyen şirket, kullanıcıları ödeme konusunda da dikkatli olmaları için uyardı. Kötü niyetli dolandırıcılara rağmen açıklanan verilere göre teslimatlar son hızda devam ediyor.

Togg Teslimat Öncesi Uyardı: Dolandırıcılar İş Başında!
Otomobil

Togg Teslimat Öncesi Uyardı: Dolandırıcılar İş Başında!

Yerli otomobil firması Togg, bugün yaptığı bir duyuruyla kullanıcılarını uyardı. Son zamanlarda teslimat öncesinde dolandırıcılık girşimlerinin artış gösterdiğini söyledi.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.