X Kullanıcılarını İkiye Bölen Yeni Karar: Ücretli Özellikleri Bazı Kullanıcılara Ücretsiz Olacak!

Musk, dün paylaştığı bir gönderi ile bazı kullanıcıların belirli koşulları sağlaması durumunda ücretli özelliklere ücretsiz erişeceğini duyurdu. İşte detaylar!

Elon Musk, geçtiğimiz hafta açık kaynak olarak sunduğu Grok yapay zeka sohbet botunu birkaç gün önce X uygulamasına Premium ve Premium+ abone olan kullanıcılarının erişimine açtığını duyurmuştu.

Musk, dün yine X'te paylaştığı bir gönderide kullanıcılarına ücretsiz Premium ve Premium+ özelliklerini sunacak. Ancak bunun için kullanıcıların belirli bir takipçi sayısına sahip olması zorunluluğu da bulunuyor.

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri
SOSYAL MEDYA

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri

Dijital mecralarda online olarak içerik üretip gelir elde etmek son zamanlarda evden çalışmak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Elon Musk, Ücretsiz Özellikleri Bazı Kullanıcılarına Açacak

Normalde Premium aboneliği aylık 150 TL ve Premium+ aboneliği ise aylık 300 TL karşılığında satın alınabiliyor. Bu aboneliklere sahip olan kullanıcılar da uygulamayı ücretsiz kullanan kullanıcılardan farklı özelliklere erişim sağlayabiliyor.

Erişim sağlanan son özelliklerden biri de xAI'ın Grok yapay zeka sohbet botunu kullanabilmek olduğunu dün öğrendik. Elon Musk, şimdi de belirli sayıda takipçisi olan kişilerin, abonelere özel olarak sunulan özelliklere ücretsiz erişim sağlayacaklarını duyurdu.

X'teki paylaşımına göre 2.500 takipçisi olan kullanıcılara Premium, 5.000 takipçisi olan kullanıcılara ise Premium+ aboneliğindeki özellikleri sunulacak. Buna sevinen birçok kullanıcı olduğu gibi halihazırda bu aboneliklere para ödeyerek erişim sağlayan kullanıcılar karara tepki gösterdi.

YORUMLAR