7 Days To Die Hileleri

Bu yazımıza göz atın ve 7 Days To Die hileleri ile alakalı her şeyi öğrenin.

Kemal Tavus -

Zombi vurma oyunları denildiği zaman akıllara gelen ilk oyunlardan biri olan 7 Days To Die aktif oyuncu sayısını hala koruyor. Çok uzun bir süredir erken erişimde olan ve sürekli güncellenen bu oyun ile alakalı en çok merak edilen şeylerden biri de 7 Days To Die hile kodlarıdır. Bu yazımızda sizlere 7 Days To Die hile kodlarını paylaşacağız.

Elbette kimseye oyunda hile yapmasını önermiyoruz ancak eğer tek başınıza oynuyorsanız ve başkalarının oyununu etkilemiyorsanız hile yapmakta bir sakınca yok. Eğer oyun size çok zor geldiyse ya da güç fantezilerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız 7 Days To Die hilelerini kullanabilirsiniz.

7 Days To Die Hile Nasıl Yapılır?

7 Days To Die hile komutlarını girmeden önce kodları yazacağımız arayüzü açmamız gerekiyor. Pek çok oyuncu “F1” tuşuna basarak konsolu açabilir. Eğer olmazsa “F2” ya da “Ö” tuşunu deneyebilirsiniz. Konsolu açtıktan sonra aşağıdaki 7 Days To Die hile komutlarından  dilediğinizi girerek ilgili hileyi aktif edebilirsiniz.

Tüm 7 Days To Die Hileleri

Tamindir TV

En İyi Mobil Zombi Oyunları

7 Days To Die hile komutlarını kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken bir şey var. Pek çok sunucuda bu hileler deaktif edilmiş olabilir. Ya da sunucularda bu hileler ban sebebi olabilir. Bu nedenle başkalarının sunucusunda bu hile komutlarını kullanmanızı önermiyoruz. Kendi başınıza oynarken 7 Days To Die hilelerini kullanmak çok daha iyi olacaktır.

7 Days To Die hileleri ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz ne zamandır 7 Days To Die oynuyorsunuz? 7 Days To Die hilelerinden en çok kullandığınız hangisi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR