Çok Kullanışlı Age Of Mythology Hileleri

Age Of Mythology hilelerine ihtiyacınız varsa bu yazımız çok işinize yarayacak.

Kemal Tavus -

Age Of Empires serisi oyun dünyasının en çok bilinen ve köklü serilerinden biridir. Uzun yıllar boyunca hayatımızda olan bu serinin 2002 yılında ilginç bir oyunu çıktı. Age Of Mythology! Artık oyunda mitolojik pek çok karakter ve yaratık vardı. Fantastik bir oyuna dönüşen Age Of Mythology, serinin diğer oyunlarından kolaylıkla ayırt edilebilir, benzersiz bir oyun olmuştu.

Age Of Mythology tıpkı diğer Age of oyunları gibi kaynak toplama, birim çıkarma ve savaşma üzerin kurulu bir oyun. Diğer oyunların hileleri meşhur olduğu için Age Of Mythology hileleri de bir o kadar meşhurdur. Zaman zaman bizlere kolaylık sağlayan bu hilelerle oyunu daha eğlenceli hale getirmek de mümkün.

Age Of Mythology’de hile kullanmak için yapmanız gereken ekstra bir şey yok. Enter’a basarak chat bölümünü açın ve aşağıdaki kodlardan dilediğinizi girin. Bu kadar basit.

Oyun

Bugüne Kadar Yapılan Age of Empires Oyunları

Age Of Mythology Hileleri

Age Of Mythology hileleri ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Age of serisinin hangi oyunlarını oynadınız? Favori Age Of Mythology hileniz hangisi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR