Apple HomePod Nedir? Nasıl Kullanılır?

Apple’ın teknolojik ev aletlerinden biri olan HomePod nedir ve nasıl kullanılır? İşte Apple HomePod ile ilgili tüm merak edilenler bir arada!

Ayşin Demirer -

Apple HomePod, Apple’ın ürettiği bir hoparlör olarak biliniyor. HomePod, Apple’a ait sanal asistan Siri tarafından yönlendiriliyor. Siri aracılığıyla birçok işlevi yerine getiren Apple HomePod; akıllı ev cihazlarının kontrolünü sağlıyor. Aynı zamanda müzik akışının sağlandığı bir cihazdır.

Özel tasarlanan bu cihaz, yüksek kalitede ses akışına sahiptir. Hoparlörün 7 adet hava motoru sürücüsü bulunuyor. Akıllı teknolojiye sahip olduğundan dolayı bulunulan alana uygun olarak ayarlanabiliyor. Doğal dil anlama yeteneğine de sahip olan cihaz, kullanıcıların komutlarını doğru ve doğal şekilde aktarabiliyor.

Apple HomePod Özellikleri Nelerdir?

Apple HomePod Nasıl Kullanılır?

Apple HomePod kullanıcılarına yeni dinleme deneyimi sunuyor. Bu hoparlörle şarkı dinlemenin yanı sıra sesli mesaj gönderme ve hatırlatma oluşturma gibi işlemlerde yapılabilir. 360 derecelik ses deneyiminden yararlanmak için sesin akışını hoparlörün altına yönlendiriyor.

Apple HomePod’un kurulup kullanılması için öncelikle bazı gereksinimleri temin etmesi gerekiyor.

Apple HomePod Özellikleri ve Fiyatı

Beyaz ve gece mavisi renklerde tasarlanan Apple HomePod’un fiyatı: 299 dolar.

Apple HomePod Mini Özellikleri ve Fiyatı

Apple HomePod Mini’nin fiyatı: 99 dolar.

teknoloji

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri

Sizlere Apple HomePod hakkında bir rehber hazırladık. Dilerseniz Apple One Nedir? Nasıl Kullanılır? başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR