ChatBot Asistanı: ChattyAI Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hayatınızın her alanında destek alabileceğiniz bir asistan işlevine sahip ChattyAI uygulamasını ve fonksiyonel özelliklerini sizin için sıraladık!

İmge Kaplan -

ChatGPT ve OpenAI ortaklığıyla geliştirilmiş bir yapay zeka sohbet robotu olan ChattyAI, hem günlük hem de profesyonel hayatta farklı türlerdeki metin üretimlerinde çeşitli avantajlar sağlıyor. 

Şiir, hikaye, masal, deneme, gezi yazısı gibi farklı türlerde metinler oluşturmanıza imkân tanıyan Chatty’den birçok alanda yararlanmanız mümkün. İçerik üretimi, araştırma, dil öğrenme, fikir oluşturma, kodlama gibi amaçlarla kullanabileceğiniz ChattyAI uygulamasını gelin, biraz daha yakından tanıyalım.

ChattyAI Nedir?

ChattyAI bir sohbet robotu olarak tasarlandığı için yazılı olarak diyalog kurabileceğiniz bir asistan görevi görüyor. Google’da araştırma yapmak yerine sormak istediğiniz her şeyi ChattyAI’a sorarak daha verimli ve pratik sonuçlar elde etmeniz mümkün. 

Cihazınıza kolayca indirebileceğiniz ChattyAI, kendisine sorduğunuz sorulara bir arama motoru gibi değil kişisel bir asistan veya iş arkadaşı gibi cevap veriyor. Bazı kullanıcılar Chatty’yi araştırmalarını hızlandırmak için tercih ederken bazıları çeviir yapmak, bazıları ise sadee sohbet etmek için kullanıyor.

En popüler yapay zeka uygulamalarından biri olan ChatGPT tarafından geliştirilmiş bir robot olduğu için Chatty’nin geniş bir veri tabanına ulaşarak istediğiniz konuya ilişkin, olabildiğince güvenilir bilgiler sunduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca Chatty, bir insan edasıyla size çeşitli öneriler sunabildiği için günlük hayatta yapacağınız aktiviteler için de Chatty’den destek alabilirsiniz. Gitmek istediğiniz yerler, yemek istediğiniz yiyecekler ve katılmak istediğiniz etkinlikler hakkında Chatty’nin desteğiyle günlük hayatınızı daha eğlenceli ve planlı bir hale getirebilirsiniz.

ChattyAI Nasıl Kullanılır?

ChattyAI Ücretli Mi?

Uygulamayı açtığınızda size iki farklı PRO alternatifi sunuluyor. Bu iki alternatifin biri yıllık, diğeri ise haftalık plan olarak geçiyor. Yıllık planı tercih ettiğinizde senelik yaklaşık 1.000 TL gibi bir ücret ödeyerek sınırsız soru & cevap hakkına, daha detaylı yanıtlara, konuşma geçmişine ve daha hızlı yanıtlama gibi avantajlara sahip olabilirsiniz. 

Haftalık planda ise haftada yaklaşık 180 TL gibi bir ücret ödeyerek aynı haklara sahip olabiliyorsunuz. Yıllık plandan farklı olarak haftalık planı seçerseniz üç gün ücretsiz deneme hakkınız bulunuyor. Dolayısıyla haftalık planda anında ödeme yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Dilerseniz üç günlük deneme süresinin sonunda iptal edebilirsiniz.

İnternet

ChatGPT 4 Nasıl Ücretsiz Kullanılır?

PRO paketlerden hiçbirini tercih etmek istemiyorsanız bu ekran karşınıza çıktığında üst kısımda yer alan çarpıya basarak uygulamayı ücretsiz haliyle kullanmaya devam edebiliyorsunuz. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR