Elektrikli Volkswagen ID.7 Tourer Özellikleri ve Fiyatı

Volkswagen'in ilk elektrikli station vagon aracı yola çıkmaya hazırlanıyor. İşte, Volkswagen ID.7 Tourer Elektrikli Station Wagon'un özellikleri!

İmge Kaplan -

Alman otomotiv devi Volkswagen elektrikli station wagon ilk aracını tanıttı. Elektrikli sedan ID.7 modelinin station versiyonu ile ilgili görüntüler firma tarafından paylaşıldı. Elektrikli araç piyasasında ağırlık verilen hatchback ve crossover modellerin arasında Volkswagen’in bu girişimi dikkat çekiyor.

Aracın özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi ise sektörü yakından takip edenlerin merak ettiği başlıca konular arasında sıralanıyor. Bu yazımızda, elektrikli Volkswagen station wagon ID.7 Tourer ile ilgili detayları kaleme alıyoruz.

Otomobil

Volkswagen Fiyat Listesi - 2024

Volkswagen ID.7 Tourer Elektrikli Station Wagon Özellikleri

Volkswagen ID.7 Tourer Elektrikli Station Wagon Fiyatı

Elektrikli station wagon modelin satış fiyatına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı ancak aracın sedan versiyonunun piyasasını baz alarak bazı tahminlerde bulunabiliriz.

Şu an için güncel rakamlara baktığımızda sedan aracın 50.000 dolar gibi bir piyasası olduğunu görüyoruz. Elektrikli station wagon’un fiyatı bu rakamın üstünde olacaktır. Pro ve Pro S seçeneklerinde eklenen yüksek batarya ve motor gücü gibi detayların da fiyatı yükselteceği aşikar.

Markanın 2024 yılında satışa sunduğu bir diğer otomobil olan Volkswagen T-Cross'un 1.493.000 TL'den başlamasının beklendiğini de bu noktada dipnot olarak eklemiş olalım.

Volkswagen ID.7 Tourer Elektrikli Station Wagon Çıkış Tarihi

Aracın tam olarak hangi tarihte satışa çıkacağına ilişkin kesin bir bilgi henüz paylaşılmadı. İlk olarak Avrupa piyasasında satışa çıkacağını biliyoruz. Sonrasında hangi pazarların hedeflendiğini ve aracın Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini birlikte öğreneceğiz.

Otomobil

Volkswagen Fiyat Listesi - 2024

Siz bu aracı nasıl buldunuz? Türkiye’de olsa almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR