ESET Smart Security 9 Hem Cüzdanınızı Hem de Sistemlerinizi Koruyor

ESET, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerine yönelik ekstra bir güvenlik katmanı geliştirdi. ESET Smart Security 9 finansal işlemleri da koruma altın alıyor.

Kaan Ezgimen -

Güvenlik kaygısı nedeniyle finansal işlemler yapmaktan uzak duran kullanıcıların içini rahatlatacak bir haberimiz var.  ESET, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerine yönelik özel bir güvenlik katmanı geliştirdi. ESET Smart Security 9 sürümü, parasal transferlerin güvenli ortamda yapılmasını sağlayan ‘Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması’ ile finansal işlemler son derece güvence altına alınıyorlar.

ESET'in yeni sürümü ESET Smart Security 9 dijital sistemleri hedef almış virüs, truva atı, solucan, rootkit, botnet, oltalama (phising) teknikleri, casus yazılımlar ve şifre-fidye programları gibi kötü amaçlı yazılımlara karşı son derece etkili yöntemlerle mücadele edebiliyor. ESET Smart Security 9 Windows 10 entegrasyonu sayesinde yeni nesil işletim sistemi taşıyan cihazlarla da uyumlu çalışıyor.

Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması Neden Bu kadar Önemli?

ESET, ABD ve İngiltere’de 2,000 kişi ile yaptığı araştırma ve anketlerde yetişkin kullanıcıların yüzde 30’unun güvenlik kaygısı nedeniyle parasal çevrimiçi işlemlerden uzak durduğunu tespit etmiş. Kullanıcıların bu kaygısına güvenli bir cevap vermek isteyen ESET, var olan siber suçluların tehditleri ışığında tasarlanıp geliştirilen ‘Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması’na sahip ESET Smart Security 9 sürümünü de bu hassas duruma göre özelleştirdi.

Günümüzde teknolojik finansal işlemlerin öneminin son derece arttığı göz önüne alınırsa bu kategoriye yönelik tehditlerin artmasının kaçınılmaz olduğu anlaşılabiliyor. ESET'in yeni sürümü ESET Smart Security 9 bu noktada önemli bir güvenlik boşluğunu son derece sağlam önlemlerle doldurabiliyor.

Yazılım

ESET Smart Security 9 İncelemesi

ESET güvenlik sistemi ve ESET Smart Security 9 hangi özelliklerle geliyor?

ESET güvenlik sistemlerinin yeni sürümü ESET Smart Security 9, kullanıcılarını farklı siber tehditlere karşı yine farklı güvenlik katmanları kullanarak koruyor. ESET'in bu yeni sürümüyle beraber dijital finans işlemlerinde aşağıdaki özellikleri kullanıcılarına sunabiliyor.

ESET Smart Security Böyle Savaşır

Facebook, Kullanıcılarının Güvenliğini ESET İle Bir Basamak Yukarı Taşıyor

Benzer İçerikler

YORUMLAR