Gihosoft iPhone Data Recovery ile Silinen Dosyalarınızı Geri Getirin

iPhone dosya kurtarma uygulaması arıyor ve doğru çalışan bir tane bulamıyorsanız, Gihosoft iPhone Data Recovery isimli programa kesinlikle göz atabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman -

iPhone dosya kurtarma uygulaması arıyor ve doğru çalışan bir tane bulamıyorsanız, Gihosoft iPhone Data Recovery isimli programa kesinlikle göz atabilirsiniz. Kolay kullanımı ve 12’den fazla dosya türüne erişim izni vermesiyle dikkat çeken ücretsiz iPhone dosya kurtarma programı, bakalım ne gibi özellikler içeriyor.

Programın en kolay kısımlarından bir tanesi kurulumu. Gihosoft Free iPhone Data Recovery adresini ziyaret etmek suretiyle programın sayfasına ulaşabilir ve indirme işlemini başlatabilirsiniz. Sonrasında birkaç tıkla kurulumu gerçekleştirip, anasayfaya ulaşabilirsiniz. Aynı programın Android için olan sürümüneyse Gihosoft Free Android Data Recovery bağlantısıyla ulaşmanız mümkün.

Gihosoft iPhone Data Recovery nasıl kullanılır?

iPhone kullanıyorsanız yapmanız gereken ilk işlerden bir tanesi iTunes üzerinden zaman zaman yedekleme yapmak. Bunu yapmayı unuttuğunuzda, telefonunuzda oluşacak herhangi bir sıkıntı durumunda dosyalarınıza sonsuza kadar ulaşamama sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Eğer iTunes yedeklemesini ya da Mac’e yedek atma işlemini unuttuysanız, geriye sadece üçüncü parti programlar yoluyla dosyalarınıza ulaşma şansı kalıyor. Bunu yapabilmek için de Gihosoft iPhone Data Recovery gibi işini iyi yapan programlar kullanmalısınız.

Gihosoft iPhone Data Recovery’i Windows ya da Mac tabanlı bir kişisel bilgisayara kurduktan sonra ilk yapmanız gereken işlem, telefonu bilgisayara bağlamak ve tarama işlemini başlatmak. Yaklaşık 1 saat sürmesi muhtemel olan tarama işleminin ardından telefonunuzdaki kurtarılabilir bütün dosyaları görmeniz mümkün. Tarama başladığı sırada uygulamanın hemen üst tarafında “Scanning …” şeklinde bir ifade çıkacak ve bu bar dolana kadar işlem devam edecektir. Bu işlem bitene kadar beklemeli ve sonrasında kurtarılmaya hazır dosyalar arasından, kurtarmak istediklerinizi seçmelisiniz.

Gihosoft iPhone Data Recovery özellikleri ve ayarları

Gihosoft iPhone Data Recovery desteklenen modeller

teknoloji

Seagate - Kurtarma ve Değiştirme

Mobil

Android İçin Veri Yedekleme Ve Kurtarma Uygulamaları

Mobil

Android Dosya Gizleme Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR