Gmail'de E-Posta Engelleme Nasıl Yapılır?

Gmail'de istemediğiniz kişilerden e-posta almak istemiyorsanız, bu kişilerin e-posta adresini engelleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz -

Google’ın sunduğu e-posta hizmeti olan Gmail, dünyada milyonlarca kişi tarafından sevilen ve kullanılan bir servis. Gmail hesabınıza gelen spam mailler ya da istemediğiniz kişiler tarafından gönderilen mailleri engellemek istiyorsanız, kişiyi engellemeniz yeterli olacaktır. Bu kolay işlemin uygulaması ise oldukça basit.

İnternet

Gmail Üzerinden Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Nasıl Yapılır?

Spam filtresinden geçerek bizi oldukça rahatsız eden çeşitli mailler, bir süre sonra çekilmez bir hal alabiliyor. Bizimle alakası olmayan konularda gelen maillerin geldiği postayı engelleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz. Bunun dışında, sizinle iletişime geçmesini istemediğiniz birisi varsa, bu kişiyi de engelleyebilirsiniz.

Mobil

Android Üzerinde Birden Fazla Google veya Gmail Hesabı Nasıl Yönetilir?

Gmail’de Birisi Nasıl Engellenir?


Mobil cihazlarda da hemen hemen aynı şekilde engelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Engellemek istediğiniz kişinin isminin sağ tarafında bulunan “üç noktaya” dokunun. Ardından açılan pencerede “kullanıcıyı engelle” seçeneğine dokunun. 

Sizler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz içeriğimizin sonuna geldik. Gmail’de engelleme işlemi ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Siz bu içeriği faydalı buldunuz mu? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR