Google Chrome'da Kamera ve Mikrofon İzinleri Nasıl Ayarlanır?

Google Chrome'da kamera ve mikrofon kullanımında sorun mu yaşıyorsunuz? Tarayıcı izinlerini kontrol ederek çözüme ulaşabilirsiniz. İşte detaylar!

İmge Kaplan -

Google Chrome üzerinden yapacağınız online görüşmelerde, toplantılarda ve katılmak istediğiniz etkinliklerde kamera ve mikrofon kullanmanız gerekebiliyor. İstediğiniz zaman Chrome’da kamera ve mikrofon kullanabilmek için tarayıcı ayarlarından bazı izinleri vermiş olmanız gerekiyor.

Peki, kamera ve mikrofon kullanımına ilişkin yapmanız gereken ayarlar neler? Bu düzenlemeleri nereden yapabilirsiniz? İşte detaylar!

Chrome’da Kamera ve Mikrofon Ayarlarına Nereden Ulaşılır?

Google Chrome’da Kamera İzinleri Nasıl Ayarlanır?

nasıl yapılır

Google Asistan Nasıl Kapatılır?

Google Chrome’da Mikrofon İzinleri Nasıl Ayarlanır?

nasıl yapılır

Google Arama Geçmişi Silme Nasıl Yapılır?

Chrome’da Kamera ve Mikrofon Sorunlarını Giderme

Online görüşmelerde sık yaşanan sorunlardan birisi görüntü veya sesin karşı tarafa iletilmemesi oluyor.

Bu gibi durumlarda ilk kontrol etmeniz gereken şey Chrome ayarları olmalı. Yani yukarıda anlattığımız adımları izleyerek ilgili sitelere gereken izinlerin verilip verilmediğini kontrol etmelisiniz.

Ardından görüşme için kullandığınız uygulama ile ilgili ayarlara göz atıp, cihazın çalışır vaziyette olduğundan emin olmalısınız. Bu adımları tamamlamanıza rağmen hala sorun yaşıyorsanız cihazın üreticisi ile iletişime geçerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR