Google Varsayılan Hesap Değiştirme Nasıl Yapılır?

Google varsayılan hesap değiştirme nasıl yapılır? Sizler için adım adım anlatıyoruz.

Abdullah Yılmaz -

Birden fazla Google hesabınız varsa sürekli olarak bazı hesaplara giriş yaparken varsayılan hesap ile giriş yapma problemi ile karşı karşıya kalmıştırsınız. Bu durum bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor biz de sizler için Google varsayılan hesap değiştirme nasıl yapılır? Adım adım anlatıyoruz.

Google Varsayılan Hesap Değiştirme Nasıl Yapılır?

Maalesef Google varsayılan hesabınızı diğer hesaplardan çıkış yapmadığınız sürece değiştiremezsiniz. Bu nedenle Google varsayılan hesabınızı değiştirmek istiyorsanız tüm hesaplardan çıkış yapmanız ve varsayılan hesap olmasını istediğiniz hesap ile giriş yapmanız gerekmektedir. Diğer hesaplarınızı tekrar girdikten sonra varsayılan hesabınız ilk giriş yaptığınız hesap olacaktır. 

Telefondan Google Varsayılan Hesap Değiştirme Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki adımları uygulayarak telefondan Google varsayılan hesap değiştirme işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Mobil cihazlarda ve masaüstünde de Google varsayılan hesap değiştirmek zahmetli olsa da maalesef yapacak pek bir şey yok gibi duruyor. 

Telefondan Google Varsayılan Hesap Kaldırma Nasıl Yapılır?

Eğer Google hesabınızı tamamen cihazdan kaldırmak istiyorsanız yukarıdaki adımları uygulayabilir ve fazlalık olan Google hesaplarından kurtulabilirsiniz.

Mobil

Google Play Durduruldu Hatası Çözümü

Bu içeriğimizde Google varsayılan hesap değiştirme nasıl yapılır? Sizler için adım adım anlattık. Peki, Google’un bu tür bir hizmeti vermemesi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. Localhost nedir, localhost nasıl kurulur? Meraklıları yazımıza göz atabilirsiniz. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR