Instagram'dan Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram’dan fotoğraf indirme nasıl yapılır? Alternatif fotoğraf indirme yöntemleri nelerdir?

Abdullah Yılmaz -

Dünyanın en çok kullanılan popüler uygulaması Instagram, kullanıcılarının belki de en çok istediği şey olan Instagram fotoğraf indirme özelliğini maalesef sunmuyor.

Uygulama içerisinde dolaşırken illa ki beğendiğiniz fotoğraflar olacaktır ve bunları kaydetmek isteyeceksiniz. Ancak Instagram bu özelliği kullanıcılarını sunmasa da Instagram'dan fotoğraf indirmek için alternatif yöntemler mevcut. Biz de bu yazımızda sizlere Instagram’dan fotoğraf indirme yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Instagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri

Sosyal Medya

Instagram Fotoğraflarınızı Öne Çıkarmak için 10 Etkili Yol

Android'den Instagram Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram uygulaması içinde gezerken birçok fotoğraf ilginizi çekmiş olacaktır. İndirmek istediğiniz fotoğrafları ne yazık ki Instagram üzerinden doğrudan indiremeyeceksiniz. Peki ya Android üzerinden Instagram fotoğrafları nasıl indirilir? Aşağıda sizlere Web sitesi üzerinden nasıl indirileceğini anlatacağız.

Instagram Fotoğraf İndirmede Kullanılan Bazı Web Siteleri

Save - insta

SnapInsta

Insta Takipçi

Aşağıdaki görseldeki belirtildiği üzere Instagram fotoğraf indirme işlemi bu şekilde gerçekleşiyor.

nasıl yapılır

Instagram Kaliteli Fotoğraf Yükleyemiyorum Nasıl Çözülür?

iPhone'dan İnstagram Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram,Android kullanıcılarında olduğu gibi Apple kullanıcılarına da Instagram fotoğraf indirme özelliğini sunmuyor. Yukarıda bahsettiğimiz işlemleri kullanarak Android işletim sistemli telefonlarda olduğu gibi Instagram fotoğraf indirme işlemini gerçekleştirebilir veya diğer seçenek olarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Sosyal Medya

Instagram Fotoğraf Boyutları Nelerdir?

Bilgisayardan Instagram Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Peki ya en popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'dan fotoğraf indirmek istediğiniz de bilgisayar için ne yapmanız gerekir?  Aslında yapmanız gerekenlerde bir değişiklik yok. Diğerlerinden farksızın aynı işlemleri yaparak Instagram'dan fotoğraf indirebilirsiniz.

Detaylı olarak aşağıda görsellerle anlatıyor olup ekran görüntüsü de nasıl alınır göstereceğiz.

Bilgisayardan Ekran Görüntüsü Alarak Instagram Fotoğrafları Kaydetme

Sosyal Medya

Instagram İçin Harika Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Hatırlatmakta fayda var. Instagram hesabı gizli profil olan kişilerin fotoğraflarını indiremezsiniz. bunu denemeye çalıştığınızda gizli hesap hatası alabilirsiniz. Çözüm olarak, gizli profilleri gösteren mobil uygulamaları kullanabilirsiniz ancak bu uygulamaları kullanmanızı pek de tavsiye etmiyoruz.

Çünkü uygulama hesabınıza giriş yapmak isteyecektir ve hesabınız 3. kişiler tarafından görünür olacaktır. Bu da hesabınızı çalınmasına neden olabilir. Eğer böyle bir işlem yapmış iseniz şifrenizi değiştirebilir ya da Instagram hesabınızı silebilirsiniz.

Bu nedenle Instagram fotoğraf indirme işlemlerinizi Web siteleri üzerinden ya da ekran görüntüsü olarak almakta fayda var.

Sosyal Medya

Instagram Profilime Kim Baktı? Profilime Bakanları Görebilir Miyim?

Instagram fotoğraf indirme ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Peki sizler Instagram'dan fotoğraf indirmek için hangi yöntemi kullanmayı tercih ediyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR