Instagram Story Başa Sarıyor, Çözümü Nedir?

Instagram story başa sarıyor sorunu nasıl çözülür merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Instagram tekrarlanan story sorununu çözmek için izleyeceğiniz adımlar!

İmge Kaplan -

Dünya çapında en sevilen sosyal medya platformlarının başında gelen Instagram’a sık sık güncelleme geliyor. Bu güncellemeler birçok yeniliğe kapı aralarken bir yandan da bazı sorunların oluşmasına neden olabiliyor.

Kaybolan istatistikler, gözükmeyen mesaj istekleri, 0 gözüken reels izlenmelerinin yanı sıra bazı kullanıcılar Instagram story başa sarma sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Birkaç kolay adımda çözülebilecek olan bu sorun, genellikle güncellemeler ile alakalı oluyor. Peki, Instagram’da yeni storylerin gözükmemesi ve tekrarlanan story sorunu nasıl çözülür? Bu yazımızda adım adım anlatıyoruz.

nasıl yapılır

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?

Instagram Tekrarlanan Hikaye Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram Story Başa Sarma Sorunu Neden Olur?

Instagram kullanıcılarının yaşadığı bu tarz sorunların temel sebebi güncellemeler olarak biliniyor. Ancak bazen kullanıcı kaynaklı nedenler de Instagram’da yaşanan bazı problemlerin nedeni olabiliyor.

Uygulamanız güncelse cihazınızı ve internet bağlantınızı kontrol etmeyi denemeniz öneriliyor. Wi-Fi veya 4G’nin kaliteli bir ağ hizmeti sunamadığı anlarda da story tekrar etmesi, istatistiklerin gözükmemesi gibi sorunların yaşanabildiği görülüyor.

Bazen de telefonun kendisinden kaynaklanan sebeplerden dolayı bu tip sorunlar yaşanıyor. Cihazınızı kapatıp açmak, arka planda açık olan programları kapatıp cihazın biraz dinlenmesini beklemek gibi çözümler bazı durumlarda Instagram storylerini akıcı bir şekilde izlemeye kaldığınız yerden devam edebilmeniz için yeterli oluyor.

Sosyal Medya

Instagram'da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR