Instagram Toplanan Verileri Görme İşlemi Nasıl Yapılır?

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram’dan toplanan verilere nasıl ulaşılabilir, bu toplanan verileri nasıl görebiliriz? Adım adım anlatıyoruz.

Abdullah Yılmaz -

Instagram bilindiği üzere dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Meta şirketi tarafından toplanan veriler Instagram’da yaptığınız her işlemi kayıt altına almakta ve bu verileri hem kendi açısından hem kullanıcı açısından kullanmaktadır.

Peki Instagram’dan toplanan verilere nasıl ulaşabilir, bu toplanan verileri nasıl görebiliriz? Adım adım anlatıyoruz. Birçok kullanıcı Instagram’ın topladığı verilerin ne kadar büyüklükte olduğunu tahmin edememektedir. Fakat, Instagram yaptığınız tüm işlemlerin verisini kayıt etmekde ve işlemektedir.

Bilgisayar Üzerinden Instagram Verilerinize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Buradaki verileriniz arasında gönderdiğiniz yorumlar, beğenileriniz, arama geçmişiniz ve birçok daha veri karşınıza çıkacaktır. Buradan aramak istediğiniz verileri inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medya

Instagram'dan Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Telefondan Instagram Verilerinize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Sosyal Medya

Instagram'da Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Bu içeriğimizde en popüler sosyal medya uygulaması Instagram, hangi verileri topladığını nasıl öğrenebiliriz? Öğrenmiş olduk. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR