iPhone Çok Pahalı Diyenlere: iPhone Benzeri En İyi Telefonlar

Bu rehberde iPhone benzeri telefonlar listesi hazırladık. Peki, daha uygun fiyata alınabilecek akıllı telefon modelleri hangileri? İşte detaylar!

Abdullah Yılmaz -

Yüksek fiyat etiketleri nedeniyle iPhone benzeri telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Günümüzde fiyat performans konusunda oldukça başarılı olan Android akıllı telefon modelleri bulunuyor. Bu rehberde iPhone alternatifi telefonlar listesi hazırladık.

12 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen Wonderlust isimli etkinlik esnasında iPhone 15 serisi dahil olmak üzere birçok ürün tanıtıldı. Yeni iPhone modelleri güçlü donanım bileşenlerinin yanı sıra yüksek fiyat etiketleriyle de dikkat çekiyor. Peki, daha uygun fiyata alınabilecek telefonlar hangileri?

Mobil

iPhone Vergisiz Fiyatları Ne Kadar? Tam Fiyat Listesi

iPhone Benzeri Telefonlar

PollMaker

Mobil

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

iPhone benzeri telefonlar listesinde yer alan akıllı telefon modellerinin özelliklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy A54 5G Özellikleri

Mobil

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

iPhone benzeri telefonlar listesinin ilk sırasında Samsung Galaxy A54 5G bulunuyor. 6,4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, Super AMOLED ekran üzerinde 1080 x 2340 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor.

Honor 90 Özellikleri

Gücünü Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition işlemcisinden alan Honor 90, iPhone benzeri telefonlar arasında yer alıyor. iPhone alternatifi telefon  66W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Poco F5 Pro Özellikleri

Xiaomi 12T Özellikleri

Redmi Note 12 Pro Özellikleri

iPhone benzeri telefonlar arasında yer alan Redmi Note 12 Pro modelinde Dimensity 1080 işlemcisi bulunuyor. iPhone alternatifi telefonun OLED ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor.

Huawei Nova 11 Pro Özellikleri

Mobil

Huawei Nova 11 Pro İncelemesi

Poco X5 Pro 5G Özellikleri

Samsung Galaxy S22 Özellikleri

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri

iPhone benzeri telefonlar listesinin son sırasında Samsung Galaxy S21 FE bulunuyor. 6,4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, Dynamic AMOLED 2X ekran üzerinde 1080 x 2340 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor.

Mobil

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar - 2024

Bu rehberde iPhone benzeri telefonlar listesi hazırladık. Peki, sizce iPhone yerine alınabilecek en iyi akıllı telefon hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR