Netflix Dizi ve Film İndirme Nasıl Yapılır? İndirilenler Nerede?

Netflix'te internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çevrimdışı dizi ve film izleme keyfini yaşamak istiyorsanız, işte çözümü!

İmge Kaplan -

Netflix’te çevrimdışı modda dizi / film izlemek isteyenler uygulamanın indirme özelliğinden yararlanıyor. Netflix aboneliğiniz varsa siz de bu özellik sayesinde daha sonra izlemek istediğiniz dizi ve filmleri uygulama üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz. Böylece internet olmasa da bulunduğunuz her yerde seyir keyfine devam edebilirsiniz.

sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

Netflix’ten Nasıl Dizi ve Film İndirilir?

iOS ve Android işletim sistemine sahip olan telefon / tabletlerde, Windows 10 - 11 bilgisayarlarda, Google Chromebook’ta ve Amazon Fire tabletlerde Netflix uygulamasından dizi ve film indirebilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken adımlar şu şekilde:

Netflix’te İndirilenler Nerede? 

Uygulamadan indirdiğiniz dizi ve filmlerin depolandığı klasör tüm cihazlarda ‘indirilenler’ olarak isimlendiriliyor. Çevimdışıyken önceden indirdiğiniz içerikleri izleyebilmek için bu klasörü bulmanız gerekli. Peki, indirilenler klasörü nerede bulunuyor?

Android, iPhone, iPad ve Fire’larda ‘Benim Netflix’im’ dosyasının içinde yer alan bu klasör Windows bilgisayarlarda ‘daha fazla’ menüsünün içinde konumlandırılıyor. Chromebook’ta ise doğrudan giriş yapabileceğiniz bir ‘indirilenler’ klasörü mevcut.

Netflix’te Dizi ve Film İndirememe Sorunu

Benzer İçerikler

YORUMLAR