Paramanya Oyunu İçin Toplam 2100 TL Değerinde Hediye Elmas Dağıtıyoruz!

Paramanya'da 50 tane elmas kazanın ve rakiplerinize karşı üstünlük kurun!

Yiğit Ekim Demir -

Paramanya, son dönemlerin en başarılı mobil oyunları arasında yer alıyor ve çok sevdiğimiz Monopoly tarzı oyunları akıllı cihazlarımıza büyük bir eğlenceyle yeniden getiriyor. Türkçe olması ve ülkemizdeki şehirlere sahip olması ise Paramanya'yı oynarken kendinizi oyuna daha kolay bir şekilde kaptırmanıza yardımcı oluyor. Masaüstü ekonomi oyunlarından hoşlanan kullanıcıların kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gerekenler arasında olduğunu da söyleyebilirim.

 

Multiplayer olarak oynanan oyun, tüm dünyadan diğer kullanıcılarla heyecanlı bir şehir satın alma macerasına girmenizi sağlıyor ve hem şansınız hem de hamleleriniz oyunun sonucu belirliyor. Satın aldığınız şehirlere gelir getirecek binalar yapmanız ise oyunu kazanma şansınızı daha da arttırıyor. Oyunun tanıtım videosunu aşağıda hemen izleyebilirsiniz.

Fakat oyunda başarılı olmak için bol bol elmasa ihtiyacınız olacağını belirtmek gerek. Zira geliştirme ve satım alımlar için elmas sahibi olmalısınız ve bu elmasları elde etmek bazen biraz zorlayıcı olabiliyor. Sizler için hazırladığımız kampanya sayesinde tam 200 kişi bizden 50 adet (10.50 TL değerinde) elmas kazanacak ve böylelikle oyuna rakiplerinden bir adım daha ileride başlayacak.

Kampanyamız sadece Paramanya Android oyuncuları için geçerli ve tamamlamanız gereken adımlara dilerseniz hemen göz atalım.

KAMPANYA KATILIM ADIMLARI

Adım 1:

Kampanyamıza katılmak için ilk yapmanız gereken Android cihazınızdan Paramanya uygulamasını yüklemek ve Google Play hesabınızla oyun içerisinden giriş yapmak. Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Adım 2:

Oyunu yükledikten sonra bu kampanya sayfamızı Facebook profilinizden “herkese açık olarak” paylaşmak.

Adım 3:

Aşağıda yer alan kampanya katılım formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak.

KAMPANYAMIZ SONA ERMİŞTİR.

KAZANAN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR:

KODLAR EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE TÜM KATILIMCILARA GÖNDERİLECEKTİR.

KAMPANYA KOŞULLARI

Benzer İçerikler

YORUMLAR