POCO X5 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde POCO X5 serisi özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte POCO marka X5 5G ve X5 Pro 5G telefon modelleri!

Anıl Özünaldım -

2023 yılının şubat ayında tanıtılan POCO X5 serisi özellikleri ve fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, X5 5G ve X5 Pro 5G olmak üzere iki farklı modelden oluşan akıllı telefon serisinde hangi donanım bileşenleri yer alıyor? Bu rehberde pek çok kişi tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız.

POCO X5 5G Özellikleri

Mobil

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

POCO X5 5G Fiyatı

Mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan POCO X5 5G modelinin 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip sürümü 12 bin 599 TL fiyata satılıyor. Telefonun fiyatı zaman içerisinde değişebilir.

POCO X5 Pro 5G Özellikleri

Mobil

POCO F5 Serisi Özellikleri ve Fiyatları

POCO X5 Pro 5G Fiyatı

Siyah ve açık mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan POCO X5 Pro 5G modelinin 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip sürümü 15 bin 999 TL fiyata satılıyor. Orta segment telefonlar arasında yer alan cihazın fiyatı zaman içerisinde değişebilir.

Bu rehberde POCO X5 serisi ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu telefonlar ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR