PS Plus Nedir? Ne İşe Yarar? Fiyatı Ne Kadar?

PlayStation Plus nedir? PS Plus'a abone olmalı mısınız? Bu yazımızda PlayStation Plus'a derinlemesine bakış atıyoruz. İşte PS Plus hakkında merak edilenler.

Ünsal Sarıtoprak -

PlayStation Plus nedir? Ne işe yarar? PS Plus'a abone olmalı mısınız? Arkadaşlarınızla çevrimiçi oyun oynamak istiyorsanız, bir PS Plus aboneliğine kaydolmanız gerekecek ve bunun ne tür avantajlar getirdiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bu makalemizde PlayStation Plus'ın ne olduğunu açıklayacağız ve kaydolmaya değer olup olmadığına karar vereceğiz. İşte tüm detaylarıyla PlayStation Plus!

İnternet

PlayStation 5 Nihayet Discord Desteğine Kavuşuyor

PS Plus Nedir?

PS Plus, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, Paylaşımlı Oyun özelliği ve 100 GB'a kadar çevrimiçi depolamaya erişim sağlayan, seçeceğiniz abonelik planına göre bir oyun kütüphanesine erişmenizi sağlayan, PlayStation 5 ve PlayStation 4'te sunulan bir abonelik hizmetidir. Bu sistem sayesinde özel verilerinizi buluta kaydedebilir, çeşitli tema ve avatarları sisteminize indirebiir, PlayStation Store'daki indirimlerden yararlanabilirsiniz. Özellikle online oyun oynamayı seven oyuncuların PlayStation Plus aboneliğine sahip olması zorunludur. 

1 aylık, 3 aylık veya 12 aylık paketlerle PlayStation Store üzerinden PS Plus üyeliğine kaydolabilirsiniz. PS Plus aboneliğinizin sona ermesine izin verirseniz, hizmetin sunduğu tüm avantajlara erişiminizi kaybedersiniz. Bu, indirdiğiniz ve ücretsiz olarak sunulan tüm PS5 ve PS4 oyunlarını da içerir. Ancak, PS Plus'a tekrar kaydolduğunuzda bunlara yeniden erişim kazanırsınız ve kaldığınız yerden oynamaya devam edebilirsiniz. 

PS Plus Ne İşe Yarar?

PlayStation Plus'un yararlarına ve sunduklarına hemen aşağıda ulaşabilirsiniz.

PS Plus Fiyatı Ne Kadar?

PlayStation Plus abonelik ücretlerine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. 3 farklı PS Plus aboneliği mevcuttur. Deluxe, Extra ve Essential.

Deluxe:

Extra:

Essential:

PS Plus Nasıl Alınır?

PS Plus sayesinde pek çok oyuna erişme şansınız oluyor. Oyunları tek tek satın almaktansa pek çok oyunun bulunduğu bir kütüphaneye erişim sağlamak çok daha hesaplı. Ayrıca Call of Duty: Modern Warfare ve Overwatch gibi çok oyunculu maçlara da katılabiliyorsunuz. Bunun da ötesinde, PS5 ve PS4 kaydetme verileri otomatik olarak çevrimiçi depolama alanınıza yüklenmekte. Bu, PSN hesabınız oturum açtığı sürece farklı PS4 konsolları arasında tasarrufları aktarabileceğiniz anlamına gelir.

Bu özellik, bir arkadaşınızın evinde oyun oynarken veya temel PS4'ten PS4 Pro'ya veya bir PS4'ten PS4'e yükseltme yaparken kullanışlıdır. PS Plus üyeliği sayesinde ayrıca PlayStation Store'da ekstra indirimlere de erişebilirsiniz, yani daha fazla oyunu daha ucuza satın alabilirsiniz. PS Plus'a abone olmayanlar bir PS4 oyununda yüzde 35 indirim kazanabilirken, abone olanlar bazen yüzde 70 indirim kazanabilir. İndirimler değişebileceğinden bu sadece bir örnektir.

Yaşam

Sony Türkiye'den Ayrılıyor mu? PlayStation'a Ne Olacak?

Genel olarak, PS Plus, tek başına oyun kütüphanesi için bile abone olmaya değer. Bununla birlikte, bu ilk avantajın üzerine diğer tüm bonusları eklediğinizde son derece tercih edilesi bir hizmet haline gelir. PlayStation Plus, arkadaşlarınızla çevrimiçi oynamanıza olanak tanır, PlayStation Store oyunlarında daha fazla indirim sunar ve pek çok oyunun deneme sürümüne erişim sağlar.

Oyun

Sony Game Pass Vari Sistemini Duyurdu: PlayStation Plus Yenilendi

Peki PS Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR